Σασμός: Αποχωρούν Τζομπανάκη, Αυγουστίδης και Πρωτόπαππα; Τι συνέβη;

Το δημοσίευμα που έχει αναστατώσει τους τηλεθεατές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Αποχωρούν Τζομπανάκη, Αυγουστίδης και Πρωτόπαππα; Τι συνέβη;

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά από ένα δημοσίευμα που κυκλοφορεί και αφορά την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Αναφέρει πως 3 κεντρικοί πρωταγωνιστές και συγκεκριμένα η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα έχουν άλλα επαγγελματικά σχέδια τη νέα σεζόν, την ώρα που η σειρά πήρε το πράσινο φως και για δεύτερο κύκλο.

Τι συμβαίνει με Τζομπανάκη, Αυγουστίδη και Πρωτόπαππα στον Σασμό

Το «αγκάθι» σε αυτήν την ιστορία, είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και θέλουν τρεις από τους βασικούς πρωταγωνιστές να αποχωρούν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες σε εκπομπή στην οποία φιλοξενήθηκε τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια: «Εχω μιλήσει με κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στη Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και στη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο, γιατί 0α αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».

Τζομπανάκη, Αυγουστίδης και Πρωτόπαππα εκτός Σασμού

Παράλληλα, ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Ορφέα Αυγουστίδη να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις σχετικά με τη συμμετοχή τους στο «Νησί 2», το οποίο είναι παραγωγή της κρατικής τηλεόρασης και θα δούμε στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν. Το «Νησί» έρχεται πλέον με τη συνέχεια του, ως «Μια Νύχτα του Αυγούστου», έχοντας μάλιστα ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η σειρά βασίζεται στο επιτυχημένο, ομότιτλο, μυθιστόρημα της Βικτόριας Χίσλοπ και θα προβληθεί από την δημόσια τηλεόραση, την ερχόμενη σεζόν. Η σκηνοθεσία ανήκει στη Ζωή Σγουρού, ενώ τη διασκευή του σεναρίου έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Χριστόπουλος.

Πηγή: Λοιπόν

Σταματάει για λίγες ημέρες η σειρά

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του Σασμού είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές. Μάλιστα, στο (7/4) επεισόδιο, μεταφερθήκαμε 1,5 χρόνο μετά από τα γεγονότα και τίποτα δεν είναι πια το ίδιο για τους πρωταγωνιστές.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως σε λίγες μέρες έχουμε Πάσχα και έτσι ο ALPHA όπως κάθε χρόνο, θέλει να αποφασίσει πώς θα κινηθεί με τα προγράμματά του.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η επιτυχημένη σειρά πρόκειται να βάλει ένα προσωρινό φρένο για κάποιες μέρες μέσα στη Μ. Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, θα προβληθούν μόνο τρία επεισόδια, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4), ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο επόμενος θάνατος στη σειρά).

Σασμός Πάσχα