Ασύλληπτος θρήνος στον Σασμό - Η Μανταρίνα πεθαίνει στα χέρια του Αστέρη

Η σκηνή που θα κάνει όλους τους τηλεθεατές να λυγίσουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος στον Σασμό - Η Μανταρίνα πεθαίνει στα χέρια του Αστέρη

Συγκλονιστικά θα είναι τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Η Αργυρώ επιστρέφει σήμερα 7/4 στην Κρήτη για την δίκη του Αστέρη και θα γίνει χαμός. Θα παρακολουθήσουμε λοιπόν να αποφυλακίζεται και η οικογένεια Βρουλάκηδων να καταρρέει.

Ο Αστέρης θα πάθει 3 μεγάλα σοκ! Αρχικά θα πληροφορηθεί για την σχέση της γυναίκας που αγαπάει με τον Σταύρο, ενώ στη συνέχεια θα μάθει πως έχει παιδί με την Αργυρώ το οποίο του κρατούσε ένα χρόνο και κρυφό. Πως θα το μάθει όμως; Ο μικρός Πετρής (όπως θα τον ονομάσουν) θα αργοπεθαίνει και εκείνος θα είναι ο μόνος που θα μπορέσει να τον σώσει.

Ένα ακόμη περιστατικό που θα κάνει πολλούς τηλεθεατές να λυγίσουν και να κλάψουν είναι ο θάνατος της Μανταρίνας, της σκυλίτσας του Πετρή που στην κηδεία του είχε συγκλονίσει όλο το twitter.

Ο θάνατος της Μανταρίνας στον Σασμό

Σασμός Μανταρίνα θάνατος

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν λίγο πριν το Πάσχα, θα δούμε την σκηνή όπου ο Αστέρης θα φτάσει στην αυλή της γιαγιάς Ειρήνης με την Μανταρίνα στην αγκαλιά του και θα πει στον Άγγελο πως πρέπει να την πάνε στον κτηνίατρο. Ωστόσο, δεν θα προλάβουν.

Η Μανταρίνα θα ξεψυχήσει και ο Αστέρης θα καταρρεύσει ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για όσα έγιναν. Η γιαγιά Ειρήνη λοιπόν μέσα στο σπαραγμό της θα πει πως η τελευταία μέρα που θυμάται ευτυχία στο σπίτι ήταν όταν αυτός ζήτησε την Αργυρώ σε γάμο, ενώ πως από την στιγμή που κρίθηκε αθώος πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του.

Στη συνέχεια θα δούμε μαζί με τον Άγγελό να παίρνουν την Μανταρίνα και να την θάβουν δίπλα από τον Πετρή έτσι ώστε να είναι ξανά μαζί.

Αυτή λοιπόν θα είναι μια από τις σκηνές του μεγάλου φινάλε του πρώτου κύκλου.