Elif: Ο Μαχίρ είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να βοηθήσει τη Μελέκ - Οι ελπίδες του θα ναυαγήσουν όταν...

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό (9/6) επεισόδιο της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif: Ο Μαχίρ είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να βοηθήσει τη Μελέκ - Οι ελπίδες του θα ναυαγήσουν όταν...

Το αυριανό (9/6) επεισόδιο της σειράς «Elif» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, θα έχει για ακόμη μια φορά άκρως καταιγιστικές εξελίξεις μιας και θα δούμε πώς η Λεμάν έχει μια καλεσμένη και η Ζουλιντέ πρέπει να κάνει κάποιες ετοιμασίες. Από την άλλη, "έσκασε" και το σούπερ αποκλειστικό για την Χουμεΐρά η οποία μαθαίνει ότι...

Οι εξελίξεις στην σειρά του STAR, «Elif»

Δύσκολες ώρες για την Μελέκ

Η Μελέκ έχει προβλήματα με τη Φιντάν. Εξαιτίας της είναι εξουθενωμένη και νηστική. Η μόνη που την υποστηρίζει στη φυλακή είναι η Τσιτσέκ. Η Νεσρίν όμως καταλαβαίνει πως η Τσιτσέκ βοηθάει τη Μελέκ και στρέφεται εναντίον της. Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη Μελέκ να βγει από τη φυλακή. Όμως όλες οι ελπίδες του ναυαγούν, όταν η δικηγόρος δεν αναλαμβάνει την υπόθεση της Μελέκ.

Και η Μελέκ είναι απογοητευμένη και πιστεύει πως το κακό θα νικήσει, όμως κάποιος τη βοηθάει και αναπτερώνει τις ελπίδες της. Η Κιγιμέτ φέρεται άκαρδα στη μικρή Ελίφ αλλά εκείνη κάνει υπομονή για το καλό της μητέρας της. Η Λεμάν έχει μια καλεσμένη και η Ζουλιντέ πρέπει να κάνει κάποιες ετοιμασίες.

Αυτή η πρωταγωνίστρια θα πεθάνει για να ευτυχήσει η Μελέκ - Το τραγικό φινάλε της Elif που δεν περίμενε κανείς

Μπορεί πριν από λίγο καιρό το Star να πήρε την απόφαση να κόψει ξαφνικά την Elif από το πρόγραμμά του, βάζοντας στη θέση της την ελληνική σειρά «Τρία Μίλα», ωστόσο η αλήθεια είναι πως η επιθυμία του κοινού έγινε εντολή και έτσι το τουρκικό σίριαλ θα επιστρέψει στις οθόνες μας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, φέτος παίζεται η τελευταία σεζόν της σειράς, η 5η. Πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα τουρκικά σίριαλ που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε στο TV-24.gr το τραγικό φινάλε της Elif