Elif: "Παγίδα" θανάτου για την Μελέκ - Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό (10/6) επεισόδιο της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif:

Άκρως καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αυριανό (10/6) επεισόδιο της σειράς «Elif» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Συγκεκριμένα, η Φιντάν και η Τσιτσέκ τσακώνονται επειδή η Τσιτσέκ έδωσε φαγητό στη Μελέκ (δείτε εδώ το αποκλειστικό για την ζωή της). Η Φιντάν χτυπάει την Τσιτσέκ πολύ άσχημα.

Οι αυριανές (10/6) εξελίξεις της σειράς «Elif»

Ο φρουρός επεμβαίνει και ρωτάει ποια ξεκίνησε τον καυγά. Η Μελέκ λέει πως η Φιντάν ευθύνεται αλλά όλες οι υπόλοιπες κρατούμενες λένε το αντίθετο. Μετά από αυτό το περιστατικό η Φιντάν είναι πολύ θυμωμένη με τη Μελέκ και την απειλεί.

Η Τσιτσέκ μεταφέρεται στο αναρρωτήριο αλλά δεν λέει την αλήθεια, πως η Φιντάν ήταν αυτή που τη χτύπησε. Η Γκαρίς είναι η νέα κρατούμενη του θαλάμου και σώζει τη ζωή της Μελέκ από τη Φιντάν, που προσπαθεί να τη σκοτώσει. Η δικηγόρος Φικρέτ Οβαλί δέχεται τελικά να αναλάβει την υπόθεση της Μελέκ και ο Μαχίρ είναι πολύ χαρούμενος αν και ανησυχεί για την αντίδραση της μητέρας του.

Elif - Αυριανές εξελίξεις (10/6)

Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά είναι μπερδεμένοι με την υπόθεση της Μελέκ. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Μελέκ έκρυψε από όλους ότι η Ελίφ είναι κόρη της. Αποφασίζουν να ψάξουν και να μάθουν την αλήθεια. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τη Μελέκ για τα ψέματα και την απάτη της.

Τα αδέλφια ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ προσέλαβε μία από τις καλύτερες δικηγόρους της χώρας για να την υπερασπιστεί. Η Κιγιμέτ ενημερώνεται και εκείνη για αυτή την τελευταία εξέλιξη και θυμώνει με τον Μαχίρ. Ο Μαχίρ από την άλλη θέλει να σώσει τη Μελέκ χωρίς να κινδυνέψει η μητέρα του…

Σούπερ αποκλειστικό: Η Χουμεΐρά μαθαίνει ότι...

Στην Elif, η Κιγιμέτ αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι η Μελέκ και η Ελίφ είναι οι συγγενείς της Ματσιντέ που θα πάρουν τη μισή περιουσία των Χακτανίρ, την ώρα που και η μικρή λέει στη Χουμεϊρά πως ο Ταρίκ ήταν εκείνος που την έφερε στην έπαυλη και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Η Γκαρίς εμφανίζεται στο ίδιο κελί μαζί με τη Μελέκ και... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr