Χαμός στο The Masked Singer - Μόλις έσκασαν τα νέα για την μουσική εκπομπή

Τι συμβαίνει;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Χαμός στο The Masked Singer - Μόλις έσκασαν τα νέα για την μουσική εκπομπή

Το βράδυ του Σαββάτου 11/6 αναμένεται να γίνει και πάλι χαμός με πολύ ερωτισμό στο πλατό του «The Masked Singer», μετά την μάσκα που εισέβάλε στην προηγούμενη εκπομπή. Το πιο ευφάνταστο και χαρούμενο show με παρουσιαστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά και την πιο fun και ανατρεπτική κριτική επιτροπή, επιστρέφει με ένα ακόμη φαντασμαγορικό επεισόδιο αύριο στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Ένας μικρός φτερωτός θεός χτυπάει με τα βέλη του το "The Masked Singer" και το πλατό γεμίζει δώρα, καρδούλες και… ερωτικά υπονοούμενα!

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό και τους Detectives που ανταλλάσσουν μεταξύ τους συμβολικά δώρα. Ο Νίκος Μουτσινάς χαρίζει κάτι πολύ προσωπικό στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κι εκείνη με τη σειρά της δίνει στην Αθηνά Οικονομάκου ένα μεγάλο πόστερ με μία… ιδιαίτερη αφιέρωση. Ο Θοδωρής Μαραντίνης δωρίζει στον Νίκο Μουτσινά ένα CD με συγκεκριμένες μουσικές επιλογές ενώ το δώρο της Αθηνάς προς τον Θοδωρή αλλάζει την… οπτική του για τα πράγματα!

Οι Μάσκες ανεβαίνουν στη σκηνή για να κατακτήσουν με την ερμηνεία τους, τις καρδιές όλων. Τα νέα στοιχεία για την ταυτότητά τους αποκαλύπτονται από τις ερωτήσεις των Detectives οι οποίες είναι φυσικά σε κλίμα ερωτικό και συνάμα αποκαλυπτικό! Ποια Μάσκα αποκαλύπτει πως έχει βγει ραντεβού με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τι της έχει μείνει αξέχαστο; Το Παπάκι δηλώνει απροκάλυπτα πως τα μακαρόνια είναι το πιο αφροδισιακό φαγητό και ο Μινώταυρος είναι ο τύπος που στον έρωτα, τα αφήνει όλα στην τύχη τους!

Το Παγωτό είναι υπέρ της άποψης πως η αγάπη πρέπει να… μοιράζεται ενώ ο Αμφορέας αποκαλύπτει πως ένα και μόνο βλέμμα του είναι αρκετό για να τον ερωτευτούν!

Στο τέλος της βραδιάς, μία Μάσκα αποχωρεί φέρνοντας τις υπόλοιπες πέντε, ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη! Η απρόσμενη αποκάλυψη δημιουργεί μεγάλη έκπληξη στο πλατό! Πόσο κοντά έχουν βρεθεί οι Detectives με τις προβλέψεις τους;

Το trailer του The Maksed Singer (11/6)

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χολίδη για το Τhe masked singer

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα του ''Love it'' την Τρίτη 7/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε συγκλόνισε με την οικογενειακή του ιστορία για το κορωνοϊό αλλά με τα όσα είπε στη συνέχεια σχετικά με τη συμμετοχή του στο ''The masked singer''.

Ο τραγουδιστής έκανε μια σειρά από πετυχημένες εμφανίσεις στο ανατρεπτικό για τα ελληνικά δεδομένα show και όπως φάνηκε μετά την αποχώρησή του, πίσω από τη δική του μάσκα του ποπ κορν κρυβόταν εκείνος. Με την εμπειρία αυτή να ανήκει στο παρελθόν δήλωσε πως πέρασε πάρα πολύ όμορφα, παρ΄ όλο που πιέστηκε αρκετά μιας και δεν έπρεπε να αποκαλυφθεί η συμμετοχή του σε κανέναν.

«Δύσκολα λέω ναι, αλλά το show ήταν το μοναδικό πράγμα που με έκανε να πηγαίνω με τόσο μεγάλη χαρά. Ενώ ήταν πάρα πολύ δύσκολο, πως είναι αυτοί που πάνε στο Survivor... Αυτό ήταν τελείως διαφορετικό γιατί ήσουν ατελείωτες ώρες μέσα σε ένα δωμάτιο, δε μπορούσε να μοιραστείς με κανέναν τη χαρά σου.

Δε σου μίλαγε κανείς, εγώ είχα πάρει το play station μαζί, είχα βάλει μια τηλεόραση...», είπε ο Χρήστος Χολίδης.