Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Χαμός στην Elif - Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ να...

Όσα θα δούμε στο αυριανό 15/6 επεισόδιο της σειράς του STAR

Χαμός στην Elif - Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ να...
TV 15.06.2022 00:58
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αυριανό 15/6 επεισόδιο της καθημερινής σειράς του STAR, Elif, ενώ σας έχουμε κι ένα σούπερ αποκλειστικό για τα όσα θα διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια.

Οι 15/6 εξελίξεις της Elif

Επεισόδιο 1076

Η Χουμεϊρά προσπαθεί να πείσει την Ελίφ να της μιλήσει για όλα και προσπαθεί να μάθει τι ή ποιον φοβάται. Η Ελίφ της λέει πως ο Ταρίκ την έφερε στην έπαυλη αλλά δεν της λέει πως φοβάται την Κιγιμέτ γιατί την απειλεί. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να μιλήσει με τον Ταρίκ για να αποκαλύψει τον λόγο, που τον έκανε να φέρει την Ελίφ στην έπαυλη. Ο Λεβέντ δεν θέλει η Χουμεϊρά να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να το κάνει.

Η Φιντάν θέλει να διώξει από τον θάλαμο την Γκαρίς και καταστρώνει ένα σχέδιο με τον φρουρό. Προκαλούν την Γκαρίς και δημιουργείται επεισόδιο. Οι φρουροί απομακρύνουν από τον θάλαμο την Γκαρίς. Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ. Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή και νιώθει μεγάλη θλίψη. Ο Μαχίρ πηγαίνει στη δικηγόρο της Μελέκ για να μιλήσουν αλλά όταν εκείνη κάνει ερωτήσεις σχετικά με την Κιγιμέτ, ο Μαχίρ νιώθει άβολα και έρχεται σε δύσκολη θέση…

Οι 15/6 εξελίξεις της Elif

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πέμπτη 16/6 - Επεισόδιο 1077

Ο Μαχίρ συναντάει τη Φικρέτ και συζητούν για τη Μελέκ. Η Φικρέτ πιστεύει πως η Κιγιμέτ ευθύνεται για όσα άσχημα συμβαίνουν στη Μελέκ. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στη φυλακή να μιλήσει με τον Ταρίκ γιατί θέλει να μάθει από εκείνον τι ζητάει από την Ελίφ. Ο φύλακας την ενημερώνει πως ο Ταρίκ τραυματίστηκε στο κελί του και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η Χουμεϊρά σοκάρεται.

Η Κιγιμέτ συναντάει τον Μαχίρ και του λέει πως η Ματσιντέ αναζητά την Ελίφ και τη Μελέκ επειδή είναι η γυναίκα και η κόρη του ανιψιού της Γιουσούφ, που πέθανε και τους ανήκει μερίδιο από την κληρονομιά της οικογένειας.

Το γεγονός ότι η Μελέκ είναι φυλακή τους εξυπηρετεί στα σχέδιά τους. Ο Μαχίρ όμως θέλει να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή και να την ενώσει ξανά με την κόρη της, την Ελίφ. Η Μελέκ γράφει ένα γράμμα στην Ελίφ, το ίδιο κάνει και η Ελίφ για τη μητέρα της…

Παρασκευή 17/6 - Επεισόδιο 1078

Ο Εμιρχάν παριστάνει τον άρρωστο και όλοι ανησυχούν. Τους διώχνει όλους από το δωμάτιο του και στη συνέχεια το σκάει για να πάει να συναντήσει τον πατέρα του. Η Φιντάν λείπει από το κελί και όλες οι φυλακισμένες νιώθουν λίγο ελεύθερες, τρώνε και λένε αστεία ενώ γράφουν και γράμματα στους αγαπημένους τους με την ησυχία τους.

Ο Μαχίρ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ σχετικά με τον Ταρίκ και καταστρώνει ένα σχέδιο. Συναντάει τη δικηγόρο της Μελέκ και υποδεικνύει τον Ταρίκ ως υπεύθυνο για τις ψευδείς κατηγορίες κατά της Μελέκ. Ο Μαζίρ ρίχνει όλες τις ευθύνες στον Ταρίκ και η δικηγόρος τον αντιμετωπίζει με καχυποψία.

Η Φιντάν επιστρέφει στο κελί και αμέσως αρχίζει να μηχανορραφεί εις βάρος των άλλων κρατουμένων μαζί με τη βοήθεια πάντα της Νεσρίν. Καταστρέφει τα γράμματα μιας κρατούμενης ενώ κλέβει και το γράμμα της Μελέκ και αφού την κοροϊδεύει για όσα γράφει στη συνέχεια το σκίζει.

Η Κιγιμέτ κλέβει και εκείνη το γράμμα της Ελίφ και για άλλη μια φορά μητέρα και κόρη δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Ο Τουφάν συναντάει τον Εμιρχάν και τον πηγαίνει να μάθει σκοποβολή. Ο μικρός κρατάει όπλο για πρώτη φορά στη βολή του και τραυματίζει τον ώμο του από τη δύναμη της εκπυρσοκρότησής. Την ίδια ώρα η Ζουλιντέ ανακαλύπτει πως ο Εμιρχάν το έχει σκάσει. Ο Σαφάκ καταλαβαίνει πως ο Εμιρχάν είναι με τον Τουφάν και πηγαίνει να τον βρει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η Κιγιμέτ τρελαμένη από την εκδίκηση θέλει να καταστρέψει εντελώς την Ματσιντέ

Elif: Τραγικές ώρες για την Ματσιντέ - Η υγεία της επιδεινώνεται

Share