MasterChef 6 - highlights 14/6: Εισέβαλλαν στο πλατό οι «παλιοί» - Ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό οι φιναλίστ

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6 - highlights 14/6: Εισέβαλλαν στο πλατό οι «παλιοί» - Ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό οι φιναλίστ

Χαμός έγινε στο χθεσινό 14/6 επεισόδιο του MasterChef, καθώς πλησιάζει ο μεγάλος τελικός που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/6 και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Πάνος και Καλλιόπη σε ένα ατέλειωτο μαγειρικό αγώνα τα δίνουν όλα μέχρι τελικής πτώσης και να δουν ποιος θα σκίσει πρώτος την κορδέλα στο finish line (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής).

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 14/6 επεισόδιο του MasterChef 6

Συγκινήθηκαν Παναγιώτης και Καλλιόπη - Εισέβαλαν στο πλατό φίλοι και συγγενείς

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 14/6 οι δύο φιναλίστ, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτης Κουμουνδούρος προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη θέση, ωστόσο εμείς γνωρίζουμε ποιος θα είναι αυτός.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες όταν μπήκαν στην κουζίνα κι αφού αντίκρυσαν τους 3 κριτές, δέχτηκαν και μια πολύ όμορφη έκκληση καθώς στο στο πλατό βρέθηκαν συγγενείς και αγαπημένα τους πρόσωπα για να τους στηρίξουν αλλά και να τους εμψυχώσουν, μεταξύ άλλων και ο σύντροφος της Καλλιόπης.

Μάλιστα, η Καλλιόπη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση της. «Ανοίγει η πόρτα και τους βλέπω! Είναι αυτό που έλεγα συχνά στα παιδιά ότι θέλω να φύγω για να με πάρει μια αγκαλιά η οικογένεια μου, να μου πουν μια καλημέρα και να νιώσω ότι όντως θα είναι καλή η μέρα γιατί με νοιάζονται», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

Τα επικά σχόλια του Κοντιζά για τους νέους μπαμπάδες, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη

Αμέσως μετά την έναρξη της μονομαχίας, οι τρεις κριτές ως συνήθως δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε συμβουλές αλλά και μαθήματα στον Πάνο Ιωαννίδη, που έγινε μπαμπάς πριν λίγο καιρό αλλά και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που θα γίνει μπαμπάς σε μερικούς μήνες.

Να που φτάσαμε πάλι ένα βήμα πριν το τέλος» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να απαντά: «Συγκινητικό αλλά… τι θα κάνουμε μετά;

Λ.Κ.: Θα ξεκουραστούμε ρε Σωτήρη!

Π.Ι.: Βασικά θα πάμε για δουλειά. Δεν πάμε να ξεκουραστούμε αλλά…

Λ.Κ.: Πάμε για δουλειά αλλά, εντάξει, κάπου θα βρούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο

Σ.Κ.: Εσείς οι δυο;

Λ.Κ.: Εσύ όχι; Καθόλου;

Σ.Κ.: Εγώ είμαι παλιός πατέρας! Εσείς όμως;

Λ.Κ.: Άντε πάλι τα ίδια!

Π.Ι.: Εγώ τώρα είμαι στα δύσκολα και οσονούπω και ο Λεωνίδας. Οσωνούπω…

Λ.Κ.: Λοιπόν! Πάμε, πάμε στο μαγειρικό!

Ο επικός διάλογος των κριτών του Masterchef 6

Επέστρεψαν οι παλιοί παίκτες - Η απουσία ενός που σχολιάστηκε από όλους

Μάλιστα, στο πλατό εισέβαλαν τόσο οι παλιοί παίκτες όσο και φίλοι και συγγενείς των δύο παικτών, κάτι που συγκίνησε αλλά και εμψύχωσε τους δύο φιναλίστ. Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν πως έλειπε από τον εξώστη ένας αρκετά πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού Masterchef, κάτι που απόρησε τους πάντες.

Ο λόγος για τον Μπόμπαινα, δηλαδή τον Δημήτρη Ταϊρίδη, ωστόσο δεν έγινε γνωστός ο λόγος της απουσίας του.

undefined