MasterChef 6: Ξεκίνησε η λαμπερή βραδιά του τελικού - Καλλιόπη και Παναγιώτης χαμογελαστοί στο πλατό

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ξεκίνησε η λαμπερή βραδιά του τελικού - Καλλιόπη και Παναγιώτης χαμογελαστοί στο πλατό

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του μεγάλου τελικού του MasterChef 2022 την Τετάρτη 15/6 το βράδυ! Η Καλλιόπη Μπεζάντε και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος (δείτε εδώ τις δηλώσεις του πριν τον τελικό) βρέθηκαν για τελευταία φορά στο πλατό που πέρασαν τόσες δοκιμασίες, γέλια και λύπες, λίγες ώρες πριν ένας από τους δύο σηκώσει την κούπα και αναδειχτεί ο επόμενος ή επόμενη MasterChef!

Καλοντυμένοι και με πολύ καλή διάθεση, οι τρεις σεφ και κριτές, καλωσόρισαν τους δύο φιναλίστ, ενώ στον εξώστη βρίσκονταν οι συγγενείς των δύο επίδοξων σεφ αλλά και οι πρώην συμπαίκτες τους ντυμένοι με τα καλά τους κι έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

Ποιοι ήταν εκεί για την Καλλιόπη και τον Παναγιώτη

Η παίκτρια από τη Νάξο είχε στο πλευρό της τη μητέρα της κυρία Σοφία, την αδερφή της τη Λαρίσα, αλλά και τον σύντροφό της, τον Μιχάλη. Η κυρία Κατερίνα ήταν εκεί για να στηρίξει τον Παναγιώτη, όπως κι ο αδερφός του, ο Γιώργος.

Για τελευταία φορά μπροστά από τους σεφ και κριτές

Pιο κομψοί από ποτέ ωστόσο ήταν στην τελευταία μαγειρική δοκιμασία του MasterChef 2022 οι κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς λίγο πριν ανακοινώσουν τις πρώτες βαθμολογίες από τις δοκιμασίες.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Αφού ταξίδεψαν μέχρι την Τοσκάνη στο MasterChef 6 και δοκίμασαν αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, αφού αντέγραψαν πιάτα βραβευμένων Ιταλών σεφ και περιηγήθηκαν σε χώρους που μόνο έμπνευση θα μπορούσαν να τους χαρίσουν για τη μετέπειτα πορεία τους, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για το μεγάλο τρόπαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που θα ακούσει το όνομά του ως νικητή του «MasterChef 6» είναι... διαβάστε το όνομα στο Tv-24.gr