MasterChef 6: Πυρ και μανία το Twitter με την «πειραγμένη» βαθμολογία του Παναγιώτη

«Ένα διορθωμένο 8 είδα;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Πυρ και μανία το Twitter με την «πειραγμένη» βαθμολογία του Παναγιώτη

Δεν βγάζει κανείς από το μυαλό των χρηστών του Twitter πως οι κριτές με "ύπουλο" τρόπο θέλουν να προωθήσουν τον Παναγιώτη, έτσι και σήμερα στον τελικό του MasterChef μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, οι χρήστες παρατήρησαν ότι το οχτάρι στη βαθμολογία του Πάνου ήταν κάπως «πειραγμένο». Κάποιοι μάλιστα έγραψαν ότι από επτά έγινε οχτώ, και αμέσως επικράτησε ο απόλυτος χαμός!

Το Twitter όμως παρατήρησε κάτι...

Πιο συγκεκριμένα η Καλλιόπη πήρε 7/10 από τον Θάνο Φέσκο & τον Γιώργο Παπαζαχαρία & μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς. Ο Πάνος πήρε 8/10 συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς. Το Twitter όμως παρατήρησε ότι το οχτάρι στη βαθμολογία του Πάνου ήταν κάπως «πειραγμένο» και ποιος είδε τα σχόλια τους και δεν τα φοβήθηκε!

Χαμός με την είσοδο της θρυλικής σεφ Clare Smyth στο πλατό

Μετά τις βαθμολογίες των δύο φιναλίστ, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν την τελική μαγειρική δοκιμασία και το πιάτο του guest chef που θα έπρεπε να αντιγράψουν. Εκείνη την ώρα λοιπόν παρότι είχαν αγωνία, η Καλλιόπη κι ο Παναγιώτης έμειναν με το στόμα ανοιχτό, το ίδιο και οι πρώην διαγωνιζόμενοι στον εξώστη όταν μπήκε μέσα η guest chef!

«Μετά από έξι μαγειρικές χρονιές MasterChef, εσείς οι δύο θα διαγωνιστείτε σε μια δοκιμασία αντιγραφής ορόσημο. Τι την κάνει τόσο σημαντική; Η καλεσμένη μας, η δημιουργός του πιάτου», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, καλώντας στη συνέχεια την Clare Smyth.

Έχοντας στο βιογραφικό της τον τίτλο της Καλύτερης Γυναίκας Chef στον κόσμο, βραβείο που της απονεμήθηκε από το The World's Best 50 Restaurants και τρία αστέρια Μιchelin, η μόνη γυναίκα με την ανώτατη διάκριση του οδηγού Michelin στη χώρα της, έφερε στους δυο φιναλίστ ένα εξαιρετικής κομψότητας πιάτο. Από το θρυλικό Core by Clare Smyth του Λονδίνου.

Χαμός με την είσοδο της Clare Smyth στο πλατό

«Απίστευτο!» αναφώνησαν οι πρώην διαγωνιζόμενοι από τον εξώστη, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι έχουν μπροστά τους τη θρυλική σεφ. «Στο άκουσμα Clare Smyth έχω αρχίσει κι έχω ανατριχιάσει, λέω δε γίνεται να δω αυτόν τον θρύλο μπροστά μου!», δήλωσε η Καλλιόπη, με τον Παναγιώτη να τη συγκρίνει με τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές. «Είναι μια γυναίκα με την οποία όλοι θέλουν να δουλέψουν μαζί της», συμπλήρωσε.

«Είναι το είδωλό μου!», φώναζε από τον εξώστη ο Γρηγόρης, με το χειροκρότημα για τη διάσημη σεφ να μη σταματάει! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αφού την ευχαρίστησε, της τόνισε το πόσο τιμητικό είναι για εκείνους να βρίσκεται στο MasterChef 2022.