MasterChef 6: «Σίγουρα θα την προσλάμβανα!» - H Καλλιόπη "έκλεψε" τις εντυπώσεις της Clare Smyth

Τα επαινετικά σχόλια για το πιάτο της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Σίγουρα θα την προσλάμβανα!» - H Καλλιόπη

Εκτός από πολλές "εντυπώσεις" στο πλατό, η βραβευμένη με τρία αστέρια Michelin chef, Clare Smyth, έφερε και το πιάτο αντιγραφής, και δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση για τους δύο φιναλίστ του MasterChef 2022, οι οποίοι μπορεί στην αρχή να το θεώρησαν εύκολο στην πρώτη όψη αλλά ήταν πολύ πιο περίπλοκο από όσο το φαντάζονταν!

Η σεφ αποθέωσε την Καλλιόπη!

Το πρώτο πιάτο που δοκίμασε πρώτη η guest chef ήταν αυτό της Καλλιόπης. Όταν τη ρώτησε για το στιλ μαγειρικής που της αρέσει και τι θέλει να κάνει, η Καλλιόπη της μίλησε για την καντίνα που θέλει να ανοίξει στηριγμένη στη μαγειρική του νησιού της, της Νάξου.

Με... πάσα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου η Καλλιόπη κάλεσε την Clare Smyth να τη φιλοξενήσει όποτε θέλει στο νησί της. «Όποτε θέλετε το σπίτι στο χωριό ή αυτό στην παραλία είναι ανοιχτό. Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό», είπε η φιναλίστ.

H Καλλιόπη 'έκλεψε' τις εντυπώσεις της Clare Smyth

Παρά τις μικρές αστοχίες, το πιάτο της Καλλιόπης άρεσε πολύ στην Clare Smyth. «Νομίζω τα έχει πάει πολύ καλά, είναι νοστιμότατο. Ειδικά η σάλτσα ειναι φανταστική, πραγματικά είναι πάρα πολύ καλή. Το ψάρι είναι πολύ καλά μαγειρεμένο. Ίσως τα πράσα ήθελαν περισσότερα καρυκεύματα και η μπαλοτίνα πατάτας ήθελε 1-2 λεπτά περισσότερο μαγείρεμα. Κατά τα άλλα αφήνει μια πολύ καλή επίγευση», δήλωσε.

Στην ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αν θα έπαιρνε την Καλλιόπη στο βραβευμένο της εστιατόριο, απάντησε: «Ναι σίγουρα. Σίγουρα θα την προσλάμβανα!».

Έτσι θα αξιοποιήσουν Καλλιόπη και Πάνος τα χρήματα του επάθλου

Λίγη μόνο ώρα πριν το μεγάλο φινάλε και την αυλαία που θα ρίξει για φέτος το MasterChef 6 με την ανάδειξη του νικητή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κάνει τους παίκτες να ξεχαστούν από την αγωνία τους με το πιάτο αντιγραφής, και τους ρώτησε πώς σκέφτονται να αξιοποιήσουν τα χρήματα σε περίπτωση νίκης.

Έτσι λοιπόν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αν κερδίσει τα 50.000 δήλωσε πως θέλει να ξοδέψει ένα ποσό σε ταξίδια, μιας και έχει ανάγκη τις διακοπές.

«Θα πάω διακοπές. Αλλά 50.000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα σε ένα πάρτι; Χαίρομαι που θα πάω σπίτι μου επιτέλους μετά από τόσο καιρό, θα μου λείψει πάρα πολύ, αλλά να πάω κι εγώ λίγο σπίτι μου», δήλωσε ο φιναλίστ του MasterCherf και συμπλήρωσε «Είτε κερδίσω είτε όχι, κρατάω το πόσοι άλλοι έχουν γίνει MasterChef στην Ελλάδα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε σε αυτή τη θέση εδώ εγώ και η Πόπη».

undefined

Όσο για την Καλλιόπη Μπεζαντέ, σε περίπτωση που κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, η ίδια δήλωσε: «Το όνειρό μου είναι να κάνω το δικό μου μαγαζί. Η μαμά μου θέλει να πάμε ταξίδι στο Κάιρο, κερδίσουμε δεν κερδίσουμε, ταξίδι θα πάμε. Ελάτε κι εσείς τι να σας πω, θα κεράσω», είπε η Καλλιόπη Μπεζαντέ προσκαλώντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.