Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Σοκ στην Elif - Κρατάει όπλο και τραυματίζει τον ώμο του ο....

Όσα θα δούμε στο αυριανό 17/6 επεισόδιο της σειράς του STAR

Σοκ στην Elif - Κρατάει όπλο και τραυματίζει τον ώμο του ο....
TV 17.06.2022 00:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αυριανό 17/6 επεισόδιο της καθημερινής σειράς του STAR, Elif, ενώ σας έχουμε κι ένα σούπερ αποκλειστικό για τα όσα θα διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια.

Οι 17/6 εξελίξεις της Elif

Παρασκευή 17/6 - Επεισόδιο 1078

Ο Εμιρχάν παριστάνει τον άρρωστο και όλοι ανησυχούν. Τους διώχνει όλους από το δωμάτιο του και στη συνέχεια το σκάει για να πάει να συναντήσει τον πατέρα του. Η Φιντάν λείπει από το κελί και όλες οι φυλακισμένες νιώθουν λίγο ελεύθερες, τρώνε και λένε αστεία ενώ γράφουν και γράμματα στους αγαπημένους τους με την ησυχία τους.

Ο Μαχίρ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ σχετικά με τον Ταρίκ και καταστρώνει ένα σχέδιο. Συναντάει τη δικηγόρο της Μελέκ και υποδεικνύει τον Ταρίκ ως υπεύθυνο για τις ψευδείς κατηγορίες κατά της Μελέκ. Ο Μαζίρ ρίχνει όλες τις ευθύνες στον Ταρίκ και η δικηγόρος τον αντιμετωπίζει με καχυποψία.

Η Φιντάν επιστρέφει στο κελί και αμέσως αρχίζει να μηχανορραφεί εις βάρος των άλλων κρατουμένων μαζί με τη βοήθεια πάντα της Νεσρίν. Καταστρέφει τα γράμματα μιας κρατούμενης ενώ κλέβει και το γράμμα της Μελέκ και αφού την κοροϊδεύει για όσα γράφει στη συνέχεια το σκίζει.

Η Κιγιμέτ κλέβει και εκείνη το γράμμα της Ελίφ και για άλλη μια φορά μητέρα και κόρη δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Ο Τουφάν συναντάει τον Εμιρχάν και τον πηγαίνει να μάθει σκοποβολή. Ο μικρός κρατάει όπλο για πρώτη φορά στη βολή του και τραυματίζει τον ώμο του από τη δύναμη της εκπυρσοκρότησής. Την ίδια ώρα η Ζουλιντέ ανακαλύπτει πως ο Εμιρχάν το έχει σκάσει. Ο Σαφάκ καταλαβαίνει πως ο Εμιρχάν είναι με τον Τουφάν και πηγαίνει να τον βρει.

Οι 17/6 εξελίξεις της Elif

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Elif φινάλε σειράς

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: "Παγίδα" θανάτου για την Μελέκ - Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο

Elif: Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ μαθαίνουν κάτι σημαντικό για την Ελίφ και τη Μελέκ

Share