Σασμός: Τέλος ο γιατρός από το σίριαλ - Η συγκλονιστική φωτογραφία από το φονικό του

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Τέλος ο γιατρός από το σίριαλ - Η συγκλονιστική φωτογραφία από το φονικό του

Ο ''Σασμός'' είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πολύ αγαπημένες σειρές του κοινού μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που δεν χάνουν επεισόδιο και είναι πιστοί στο βραδινό τους ραντεβού με το σίριαλ. Η πρώτη σεζόν λοιπόν, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της.

Λίγο πριν το πρώτο φινάλε έχουμε δει πολλούς θανάτους και δυνατές συγκινήσεις. Σύμφωνα όμως με τα spoiler του συγγραφέα του βιβλίου αναμένεται να δούμε ακόμη μια φοβερή σκηνή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη αλλά και ένα θάνατο, ο οποίος δεν είναι άλλος από του γιατρού του χωριού.

Τη φωτογραφία με το φονικό του τη δημοσίευσε ο ίδιος ο Θανάσης Πατριαρχέας, που υποδύεται τον γιατρό στον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας μάλιστα ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Η συγκλονιστική φωτογραφία από τη δολοφονία του γιατρού στο Σασμό

«Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες ειδικά γ αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική» έγραψε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Γιατρός - Σασμός

To spoiler του Σπύρου Πετρουλάκη για το φινάλε της σεζόν

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/6) ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φινάλε της πρώτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA καθώς και στο τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της Αργυρώς και του Αστέρη).

«Στον γάμο του Μαθιού με την Βασιλική θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα απλά δεν μπορώ να τα αποκαλύψω ακόμη. Το φινάλε κρύβει μια τρομερή έκπληξη, αλλάζουν τα πάντα ενώ τη νέα σεζόν θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Θα είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός.

Η Βασιλική είχε σχεδιαστεί να πεθάνει νωρίτερα στη σειρά, όπως και ο Πετρής, όμως ευνόησε πάρα πολύ ο τρόπος που έπαιζαν οι πρωταγωνιστές μας, αλλά και η αγάπη που έδειξε το κοινό στη σειρά και έτσι προχώρησαν αυτοί οι χαρακτήρες. Ο έρωτας του Μαθιού με τη Βασιλική τους έχει συγκλονίσει όλους.

Η Βασιλική δεν θα μάθει σε αυτή τη σεζόν ότι ο Μαθιός, δολοφόνησε τον ξάδερφό του, τον Στεφανή. Θα υπάρξουν δύο ακόμη φονικά και θα είναι δύο άντρες. Το ένα θα είναι δολοφονία», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πετρουλάκης.