Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: «Κάποιοι χαρακτήρες δικαιώνονται, κάποιοι πεθαίνουν...» - Ο Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει για το μεγάλο φινάλε

«Αν δείτε μια σκηνή που έφευγε κλαίγοντας, ήταν αληθινό...»

Άγριες Μέλισσες: «Κάποιοι χαρακτήρες δικαιώνονται, κάποιοι πεθαίνουν...» - Ο Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει για το μεγάλο φινάλε
TV 18.06.2022 15:00
Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή την εβδομάδα οι Άγριες Μέλισσες μας καθήλωσαν με τα συγκλονιστικά του επεισόδια και τις διθυραμβικές τους ερμηνείες κυρίως στον θάνατο που γονάτισε όλο το Διαφάνι. Πλησιάζοντας λοιπόν προς στο μεγάλο φινάλε (δείτε εδώ το τέλος της Μυρσίνης), ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για το φινάλε της σειράς και την πιο δύσκολη σκηνή του.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει

«Ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που μου έχει ζητηθεί να κάνω. Για πρακτικούς λόγους γιατί έπρεπε να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή και σεβασμό στα παιδιά. Να μην υπάρχει κανένα ζόρι, αν κι ήταν δίπλα τους οι δάσκαλοί τους κι οι γονείς τους. Αν δείτε μια σκηνή που έφευγε ο Σταύρος κλαίγοντας, ήταν αληθινό. Το παιδί φοβήθηκε τρομάρα μου κι έφυγε κλαίγοντας. Καταρρέεις μπροστά στα παιδιά».

«Δεν ισχύει αυτό (ότι έχουμε κάνει τρία διαφορετικά για τις Άγριες Μέλισσες. Ένα και σπουδαίο. Το τελευταίο επεισόδιο, που είναι μεγάλο και δύο ουσιαστικά, συμβαίνουν τα πάντα. Κάποιοι χαρακτήρες δικαιώνονται, κάποιοι πεθαίνουν και πολύ weird. Υπάρχει και πολλή ζωή» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η Πηνελόπη καταρρακώνεται! Αποφασίζει να...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης (20-23/6) εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Δευτέρα 20 Ιουνίου – Επεισόδιο 133

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος, όμως, δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μητέρας του. Η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια. Η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για τον Γιάννο. Ο Σταμάτης κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη. Ο Σέργιος πιάνει τους γονείς του σε μια τρυφερή στιγμή, ενώ η Ζωή επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα.

Τρίτη 21 Ιουνίου – Επεισόδιο 134

Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Η Δρόσω, καταρρακωμένη, φεύγει από το σπίτι του Κωνσταντή και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται. Ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών. Ο μικρός καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή και ψάχνει τρόπο ν’ αποδράσει, ενώ ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της Κορίνας.

undefined

Τετάρτη 22 Ιουνίου – Επεισόδιο 135

Η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του Δούκα. Ο Δούκας βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει και η Αγορίτσα. Ο Σταμάτης βοηθά τον Παναγιώτη να κερδίσει τη Βιολέτα, ενώ η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με τη μητέρα της στην Αθήνα κι έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο, τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη.

Πέμπτη 23 Ιουνίου – Επεισόδιο 136

Τα πράγματα με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν. Θα τα καταφέρουν; Η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για τη δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μια σημαντική απόφαση. Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της, ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασής του, ενώ θα έχει ένα ανεπάντεχο επισκεπτήριο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι. Το ίδιο βράδυ, ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Στο τέλος η Ασημίνα...» - Η αποκάλυψη της Έλλης Τρίγγου για το τέλος των Άγριων Μελισσών

«Η δυσκολότερη σκηνή ήταν...» - Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος άκρως συγκινητικός και αφοπλιστικός

Share