X-Factor: «Την προηγούμενη φορά είχες καθυστέρηση!» - Η σπόντα του Στέλιου Ρόκκου για το φιλί με τον Γεωργίου

Αν θυμάστε είχε προκληθεί πανικός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: «Την προηγούμενη φορά είχες καθυστέρηση!» - Η σπόντα του Στέλιου Ρόκκου για το φιλί με τον Γεωργίου

Μετά από το σάλο που είχε προκληθεί με αυτό το περίφημο φιλί στο πρώτο live, στο νέο επεισόδιο του X-Factor που προβάλλεται την Κυριακή 19/6 μέσα από τη συχνότητα του Mega, ο Στέλιος Ρόκκος άφησε για λίγο την καρέκλα του προκειμένου να πλησιάσει τον παρουσιαστή του X Factor, Ανδρέα Γεωργίου προκειμένου να του φτιάξει το πουκάμισο και η ατάκα που είπε έκανε τους πάντες να γελάσουν!

Η ατάκα του Ρόκκου στον Γεωργίου

«Ευχαριστώ Στέλιο μου, με φροντίζεις πάντα» αναφώνησε, με χαμόγελο, ο Ανδρέας Γεωργίου για να προσθέσει, προς τους κριτές και τους τηλεθεατές, πως «δεν με φίλησε»! «Την προηγούμενη φορά είχες καθυστέρηση, δεν το διακινδυνεύω πάλι» απάντησε αφοπλιστικά ο Στέλιος Ρόκκος καθώς επέστρεψε στην καρέκλα των κριτών του X Factor ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια με την ατάκα του.

«Δεν μπορείς να με φιλάς έτσι και να μην με...»

Το βράδυ της Κυριακής (29/5) ο Ανδρέας Γεωργίου δεν δίστασε να μην σχολιάσει το πολυσυζητημένο φιλί του με τον Στέλιο Ρόκκο όπου προκάλεσε "πανικό" καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίο σχολίασαν αρνητικά την κίνηση των δύο αντρών.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε στον αέρα του μουσικού διαγωνισμού: «Συγγνώμη για αυτό, αλλά μια ολόκληρη εβδομάδα δεν με πήρες τηλέφωνο, δεν μπορείς να με φιλάς έτσι και να μη με παίρνεις τηλέφωνο, πρέπει να με αποκαταστήσεις», με τον Στέλιο Ρόκκο να γελά και να απαντά: «Σε αγαπάω πολύ»