X-Factor highlights 19/6: Οι αποκαλύψεις του Νίκου Μουρατίδη και οι επικές ατάκες του Ψινάκη

Χαμός και στο χθεσινό live

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
X-Factor highlights 19/6: Οι αποκαλύψεις του Νίκου Μουρατίδη και οι επικές ατάκες του Ψινάκη

Χθες, Κυριακή 19/6 άλλο ένα εντυπωσιακό live του νούμερο 1 μουσικού show, X - Factor προβλήθηκε στο Mega και για ακόμη μία φορά μείναμε με άφωνοι με τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων αλλά αυτό που έκανε πιο μεγάλη αίσθηση ήταν οι ατάκες της κριτικής επιτροπής με τον Ηλία Ψινάκη!

Ο guest κριτής έκανε πάλι το θαύμα του με τη μοναδική παρουσία του και αυτή τη φορά δεν τα "έβαλε" μαζί του η Μαρίνα Ρίζου ή ο Μιχάλης Κουϊνέλης αλλά στο στόχαστρο βρέθηκε ο Νίκος Μουρατίδης!

Όσα παρακολουθήσαμε στο 4ο live του X- Factor

Η αποκάλυψη του Μουρατίδη

Ήταν δίκαιο, το ζητούσε το κοινό, και έγινε πράξη! Στην έναρξη του “X- Factor” ο Αντρέας Γεωργίου το βράδυ της Κυριακής 19/6 λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα δούμε στο talent show τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος θα κάνει guest εμφάνιση σε ρόλο κριτή και τότε εκείνος καλησπέρισε τον παρουσιαστή και τους κριτές με μία αποκάλυψη!

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Όλους τους ξέρω . Ένας μου χρωστάει την οικογενειακή του ευτυχία. Ήρθε στο “X- Factor”, τραγούδησε με την Ήβη και του λέω: “Τι κάνεις τώρα;”. Μου λέει: “Γράφω καινούργια τραγούδια και ψάχνω και μια τραγουδίστραι”. Του λέω: “Την Ήβη να πάρεις”. Και την πήρε», είπε ο Νίκος Μουρατίδης με τον Μιχάλη Κουινέλη να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του.

Η επική ατάκα του Ηλία Ψινάκη

Ένα ακόμη εντυπωσιακό live παρακολουθήσαμε χθες Κυριακή 19/6 μέσα από την συχνότητα του Mega και το X-Factor, με έναν μοναδικό καλεσμένο, τον Νίκο Μουρατίδη σε ρόλο guest κριτή, έπειτα από κάλεσμα του Ηλία Ψινάκη.

Ο πρώην κριτής και συγγραφέας μάλιστα, εξομολογήθηκε στον Αντρέα Γεωργίου πως έχει ξεχωρίσει ορισμένους διαγωνιζόμενους, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιους λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ήρθα για να κρίνω τον Ηλία Ψινάκη, αν θα μείνει ή αν θα φύγει».

Ήρθα όμως να τσεκάρω και τα παιδιά που είδα και μου άρεσαν. Φέτος νομίζω ότι το X Factor έχει πολύ καλές φωνές!», δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης επίσης ενώ αποκάλυψε πως φέτος συμπληρώνει επέτειο 40 χρόνια γνωριμίας με τον Ηλία Ψινάκη.

Από την άλλη ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε με αφορμή την προηγούμενη ατάκα του Μουρατίδη για την οικογενειακή ευτυχία του Μιχάλη Κουϊνέλη: «Έμεινα έκπληκτος, γιατί δεν ήξερα ότι ο κύριος Μουρατίδης έχει γίνει χρυσό κουφέτο με τον κύριο Stavento» και λύθηκαν στο γέλιο όλοι.

Η ατάκα του Ρόκκου στον Γεωργίου

Μετά από το σάλο που είχε προκληθεί με αυτό το περίφημο φιλί στο πρώτο live, στο νέο επεισόδιο του X-Factor που προβάλλεται την Κυριακή 19/6 μέσα από τη συχνότητα του Mega, ο Στέλιος Ρόκκος άφησε για λίγο την καρέκλα του προκειμένου να πλησιάσει τον παρουσιαστή του X Factor, Ανδρέα Γεωργίου προκειμένου να του φτιάξει το πουκάμισο και η ατάκα που είπε έκανε τους πάντες να γελάσουν!

«Ευχαριστώ Στέλιο μου, με φροντίζεις πάντα» αναφώνησε, με χαμόγελο, ο Ανδρέας Γεωργίου για να προσθέσει, προς τους κριτές και τους τηλεθεατές, πως «δεν με φίλησε»! «Την προηγούμενη φορά είχες καθυστέρηση, δεν το διακινδυνεύω πάλι» απάντησε αφοπλιστικά ο Στέλιος Ρόκκος καθώς επέστρεψε στην καρέκλα των κριτών του X Factor ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια με την ατάκα του.

Δεν σταματούσε να χειροκροτά ο Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης έκανε μία ανατρεπτική και θεαματική guest εμφάνιση στο X-factor την Κυριακή 19'6 και κάθισε στη θέση κριτή δίπλα στον φίλο του Ηλία Ψινάκη, αφού εκείνος ήταν που τον κάλεσε, και σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων στο μουσικό talent show.

Ωστόσο μία συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη τον ενθουσίασε ιδιαίτερα με τις φωνητικές της ικανότητες και τον έκανε να σηκωθεί από την θέση του προκειμένου να την χειροκροτήσει και να την αποθεώσει με τα λόγια του!

Ο λόγος για την Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η οποία ερμήνευσε το κομμάτι «Έτσι αγαπάω εγώ» με τον κρίτη να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει τίποτα και σε σένα μου άρεσαν όλα. Έχεις συγκλονιστική φωνή, πως το έχτισες, πως μπήκες μες στο συναίσθημα και πως εννοούσες όλα αυτά που έλεγες. Όταν άπλωσες δε τα χέρια έτσι, λέω δικιά μου είναι αυτή. Τα θερμά μου συγχαρητήρια», είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

TAGS