Αλλάζουν όλα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 - Ποιος ο ρόλος που θα έχουν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Αυτό είναι το τηλεοπτικό τους μέλλον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλλάζουν όλα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 - Ποιος ο ρόλος που θα έχουν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της τηλεόρασης, αφού λίγο μετά το διαζύγιο τους πήραν την απόφαση να συνεργαστούν ξανά παρουσιάζοντας το Πρωινό. Αυτός είναι ο δεύτερος χρόνος που ο παρουσιαστής βρίσκεται στο πλευρό της πρώην συζύγου του στον ΑΝΤ1 και ειδικά φέτος "έσκισαν" σε τηλεθέαση σε συνδυασμό με τα συγκλονιστικά θέματα της επικαιρότητας, όπως για παράδειγμα της Πάτρας.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα πολλά ακούστηκαν για το τηλεοπτικό τους μέλλον για τη νέα σεζόν. Μπορεί να γράφτηκε πως θα έχουν διαφορετικές εκπομπές, όμως τελικά οι συζητήσεις τους με το κανάλι κατέληξαν στο γεγονός πως θα έχουν την ίδια εκπομπή, αλλά με δικές τους ενότητες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας θα ξεκινάει την εκπομπή με θέματα ενημερωτικά της επικαιρότητας και περίπου στις 11:00 την σκυτάλη θα παίρνει η Φαίη Σκορδά όπου θα μιλάει για γυναικεία θέματα.

Οι λεπτομέρειες για την εκπομπή Λιάγκα - Σκορδά στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, το Πρωινό θα ξεκινάει στις 09.45 με κοινή έναρξη των δυο παρουσιαστών και στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας, με ένα πάνελ που θα ειδικεύεται στην ενημέρωση θα αναλαμβάνουν το κομμάτι της επικαιρότητας. Στις 11:00 θα συναντιέται με τη Φαίη Σκορδά για να κάνουν μαζί συνέντευξη με τον καλεσμένο τους και μετά το τέλος της η παρουσιάστρια θα παρουσιάζει πιο γυναικεία θέματα, μαζί με τους δικούς της συνεργάτες.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας Πρωινό ΑΝΤ1

Αγωγή ύψους 100.000 ευρώ από τον Αλέξη Κούγια στην Φαίη Σκορδά λόγω δηλώσεων της στο Πρωινό

Το βράδυ της Τετάρτης 15/6 ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής του, πως στρέφεται εναντίον της Φαίης Σκορδά, με την οποία έχει έρθει αρκετές φορές σε ρήξη, και της πρωινής εκπομπής του ANT1 που παρουσιάζει για την υπόθεση Λιγνάδη, κατηγορώντας τους παρουσιαστές πως παραποίησαν τα λεγόμενά του, ενώ παράλληλα αναπαρήγαγαν μαρτυρίες κατά του πελάτη του από γεγονότα που δεν ευ σταθούν στην πραγματικότητα.

Ο γνωστός ποινικολόγος υπέβαλε μήνυση κατά της Φαίης Σκορδά, ενώ σύντομα η παρουσιάστρια θα λάβει μια αγωγή από την οποία ο Αλέξης Κούγιας ζητά αποζημίωσή ύψους 100.000 ευρώ. Ενοχλημένος και με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος προειδοποιεί πως θα ακολουθήσουν κι άλλες αγωγές σε όσους τον συκοφάντησαν στον τηλεοπτικό αέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου

«Με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου για το περιεχόμενο δύο τηλεοπτικών εκπομπών και συγκεκριμένα για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με συμπαρουσιαστή τον Πέτρο Κουσουλό, όπου εμφανίστηκε η δικηγόρος του Β.Κ Μαρία Κουρτέση ως guest star, και για την εκπομπή των Λιάγκα – Σκορδά, όπου εμφανίστηκε μια άγνωστη

παντελώς εις εμέ ηθοποιός, ονόματι Ελένη Τζώρτζη, η οποία, ενώ δεν έχει πατήσει το πόδι της ούτε μια ημέρα στο δικαστήριο του Δημήτρη Λιγνάδη, για να παρακολουθήσει πώς ασκώ το υπερασπιστικό μου καθήκον, με εξύβρισε αποκαλώντας με «αλήτη που κάνει αλήτικη υπεράσπιση».

Έχω ζητήσει αντίγραφα και των δύο εκπομπών και μάλιστα πληροφορήθηκα ότι στη μεν εκπομπή των Λιάγκα – Σκορδά παραποίησαν εντελώς την ανακοίνωσή μου, αποκόπτοντας σημαντικά μέρη της και αλλοιώνοντας το περιεχόμενό της και μάλιστα με παντελή έλλειψη σεβασμού με αποκαλούσαν και οι δύο «ο Κούγιας», στη δε εκπομπή της Κουτσελίνη με συμπαρουσιαστή τον Πέτρο Κουσουλό δεν έκαναν καμία αναφορά στην ανακοίνωσή μου και έστησαν μια εκπομπή, όπου εμφανίστηκε κατά παράνομο τρόπο,

καταρρακώνοντας το τεκμήριο αθωότητας του Δημητρίου Λιγνάδη, η δικηγόρος Μαρία Κουρτέση, αγνοώντας αυτό γνωρίζει και ο πρωτοετής φοιτητής της Νομικής, ότι το αδίκημα του βιασμού παραγράφεται μετά από 15 χρόνια από την ημέρα που τελέστηκε, και παρόλ’ αυτά εισέπραξε αμοιβή και κατασκεύασε και κατέθεσε μια μήνυση ενός Β.Κ που έχει παραγραφεί από το έτος 2013.

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι το πρόσωπο αυτό, το οποίο αγνοεί ο κ. Λιγνάδης, ισχυρίστηκε ότι ο Δημήτριος Λιγνάδης τον βίαζε επί τέσσερα χρόνια καθημερινά, γιατί του το ζητούσε ο ίδιος ο φερόμενος ως βιασμένος, και ότι δεν τον κατήγγειλε, γιατί ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί του, και ότι όλες τις συναντήσεις με τον Δημήτρη Λιγνάδη, για να τον βιάζει καθημερινά, τις ζητούσε ο ίδιος ο δήθεν βιασμένος.

Τέτοια κωμικά και παράλογα πράγματα ισχυρίζονται οι δήθεν βιασμένοι από τον κ. Λιγνάδη, ενώ οι «δημοσιογράφοι» που καλούν τους δικηγόρους τους, δεν τους έχουν κάνει καμία ερώτηση ποτέ γι’ αυτού του είδους τα χοντροκομμένα ψέματα και υιοθετούν οτιδήποτε, αρκεί να είναι εις βάρος του Δημητρίου Λιγνάδη.

Όπως έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη τόσο ο κ. Λιγνάδης όσο και εγώ προσωπικά, εναντίον του οιουδήποτε διαπράττει εις βάρος μας ποινικά αδικήματα, θα υποβάλλονται μηνύσεις και θα κατατίθενται αγωγές αποζημιώσεως.

Ήδη μήνυση έχω υποβάλει εναντίον της Φαίης Σκορδά και μέχρι την Παρασκευή θα παραλάβει και μια αγωγή από εμένα προσωπικά, για να με αποζημιώσει με 100.000 ευρώ για όσα είπε εις βάρος μου σε μια μόνο εκπομπή.

Θα ακολουθήσουν μηνύσεις και αγωγές για όσους τόλμησαν να επιτεθούν εις βάρος μου με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικές τοποθετήσεις, χωρίς να έχουν πατήσει ούτε λεπτό στη δίκη Λιγνάδη και ελπίζω να έχουν χρήματα, για να με αποζημιώσουν.

Αύριο θα κατονομάσω εναντίον ποίων προσώπων θα καταθέσω μηνύσεις και αγωγές αποζημιώσεως.

Αθήνα, 15/06/2022

Με εκτίμηση, Αλέξιος Χ. Κούγιας», αναφέρει η ανακοίνωσή του.