Chart Show: Έσκασαν τα ευχάριστα για τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιάννη Πλούταρχο - Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο

Όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο 23/6

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Chart Show: Έσκασαν τα ευχάριστα για τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιάννη Πλούταρχο - Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο

Αυτό το Σάββατο 25/6 το Chart Show υμνεί τον έρωτα με αφιέρωμα στους 30 πιο επιτυχημένους ερμηνευτές του έρωτα της τελευταίας εικοσαετίας. Μαζί με την Δέσποινα Βανδή, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος αποκωδικοποιούν τη γλώσσα του έρωτα μέσα από τη μουσική και μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχίας των ερμηνευτών του (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο).

Φουλ στον έρωτα το Chart Show

Με το συναίσθημα να ενισχύεται από τη δύναμη της μουσικής, ο έρωτας εκφράζεται ως απόλυτος, εκρηκτικός, νοσταλγικός, ανεκπλήρωτος ή σκληρός, αλλά πάντα κυρίαρχος στα τραγούδια της ρομαντικής αγάπης!

Στη σκηνή θα ανέβουν με αλφαβητική σειρά οι: Βαλάντης, Γιάννης Γρόσης, Ηρώ, Βίκυ Καρατζόγλου, Κατερίνα Στανίση, Άγγελος Τσίγας, Θοδωρής Φέρρης και φυσικά ο ένας και μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος που θα μας ταξιδέψει μουσικά στα πελάγη του έρωτα.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στην τηλεόραση Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι αχώριστοι. Ο ηθοποιός πηγαίνει πολύ συχνά στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει, ενώ και η τραγουδίστρια πηγαίνει στις θεατρικές του παραστάσεις. Τώρα λοιπόν, θα τους δούμε μαζί και επαγγελματικά.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Το ζευγάρι λοιπόν, θα πρωταγωνίστει μαζί σε νέα σειρά που έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο λόγος για την σειρά "Αυτή η νύχτα μένει". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Δέσποινα Βανδή είχε πρόταση για μόνιμο ρόλο, την οποία αρνήθηκε, ωστόσο η τραγουδίστρια είπε το “ναι” για κάποιες γκεστ εμφανίσεις.