Πότε ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν - Ποιοι θα κάνουν το "ποδαρικό" και πότε

Νωρίς νωρίς από ότι βλέπουμε...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πότε ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν - Ποιοι θα κάνουν το

Μπορεί να μην ξέρουμε ποιος θα είναι που την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μιας και το τοπίο για κάποια άτομα είναι ξεκάθαρο, όπως για το Πάμε Δανάη στο Mega, και για άλλους εξαιρετικά χλωμό όπως της Φαίης Σκορδά με τον Αντ1, ωστόσο ξέρουμε πότε ξεκινάει μόλις επιστρέψουμε από τις διακοπές μας!

Σύμφωνα λοιπόν με αρκετές πληροφορίες που κάνουν την εμφάνισή τους τον τελευταίο καιρό, φέτος η σεζόν θα ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα τέλος Αυγούστου....καλά ακούσατε! Παρότι είναι θεωρητικά ένας μήνας προεκλογικός, αν βγουν αληθινά τα σενάρια που θέλουν να γίνονται εκλογές εκείνη την περίοδο, τα κανάλια αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο προγραμματίζουν να βγουν στον αέρα κάνοντας "ποδαρικό" 22 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα ποιες εκπομπές θα δούμε πρώτα στον αέρα

Ο Γιώργος Παπαδάκης με την Μαρία Αναστασοπούλου, που όπως αναφέρουν πληροφορίες θα είναι στο πλάι του, θα πουν την πρώτη «καλημέρα» λίγο μετά τον Δεκαπεντάυγουστο και απέναντι τους και πιο συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ όπως λένε οι φήμες ίσως θα βρίσκεται ο Άκης Παυλόπουλος.

Στο Mega Χασαπόπουλος και Βούλγαρη συνεχίζουν κανονικά, με τις ψυχαγωγικές εκπομπές, καλός εχόντων των πραγμάτων να ξεκινούν στις 5 του Σεπτέμβρη οι περισσότερες. Κάποιοι λένε πως οι μισές πρεμιέρες θα γίνουν τότε, ενώ κάποιες στα μέσα Οκτώβρη, εμείς ωστόσο αναμένουμε νεότερα και θα σας ενημερώσουμε σύντομα...

Πολλοί οι διεκδικητές της Φαίης Σκορδά - Ποιοι σταθμοί της έχουν κάνει πρόταση

Μπορεί οι φήμες για αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 να έχουν πάρει φωτιά, ωστόσο η παρουσιάστρια φαίνεται ότι είναι περιζήτητη από όλα τα κανάλια. Μετά την απόφαση του σταθμού να είναι σε χωριστή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, που θα έχει καθαρά ενημερωτική εκπομπή με λίγο εμπορικό, οι επιλογές της παρουσιάστρια είναι είτε να μείνει με ψυχαγωγική εκπομπή στην πρωινή ζώνη του καναλιού, είτε να επιλέξει μία από τις πολλές προτάσεις που μαθαίνουμε ότι της έχουν κάνει οι άλλοι σταθμοί.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγο και συμπαρουσιαστή της πολλά ακούγονται για τη νέα του εκπομπή. Στο πλάι του ακούγονται ονόματα, όπως της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και της Μαρίας Αναστασοπούλου. Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο προς το παρόν και δεν αποκλείεται να δούμε και δύο νέα πρόσωπα, καθώς εκτός από το κομμάτι της ενημέρωσης πρέπει να καλυφθεί και το εμπορικό. Το συμβόλαιο πάντως της Φαίης με τον ANT1 λήγει σε ένα μήνα, επομένως θα κληθεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις.

Μετά το Star και τον SKAI, στο παιχνίδι μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες μας και το Mega. Και όπως έγινε γνωστό υπάρξει ήδη επικοινωνία και πρόταση από το κανάλι προς τη Φαίη. Φυσικά για καθημερινό, στην ώρα που τώρα βρίσκεται η εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ο Λιάγκας με τη Φαίη στο Πρωινό

Αυτό δε σημαίνει κάτι για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες οι σκέψεις του καναλιού, αν τελικά η Φαίη Σκορδά αποδεχτεί την πρόταση που της έγινε, είναι η εκπομπή της Δανάης να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο ενισχύοντας εκεί το πρόγραμμα μετά από τη Σίσσυ Χρηστίδου και δίνοντας την ευκαιρία και στην Δανάη Μπάρκα να κάνει και θέατρο που τόσο το ήθελε και το αγαπά αλλά με το τωρινό της πρόγραμμα δεν είχε τον χρόνο να το υποστηρίξει.