Στέλιος Μάινας: Αυτός είναι ο ρόλος που θα ενσαρκώσει στο «Σασμό»

Τον είδαμε στο όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στέλιος Μάινας: Αυτός είναι ο ρόλος που θα ενσαρκώσει στο «Σασμό»

Η αγαπημένη σειρά «Σασμός» ρίχνει αυλαία την Τετάρτη στις 6 Ιουλίου και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για το δραματικό φινάλε που θα δούμε. Η επιτυχία της σειράς ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και έτσι φυσικά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Ένας από τους ρόλους έκπληξη θα είναι και αυτός που θα ενσαρκώσει ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος μπήκε στο προσκήνιο στο προηγούμενο επεισόδιο αφού στο όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης, είδαμε εκείνον ή για την ακρίβεια τα πόδια του να αναδύονται από το βυθό.

Οι θεατές πάντως της σειράς έχουν αποδείξει ότι δεν χαρίζονται στην παραγωγή, όταν εκείνη δεν ικανοποιεί τα θέλω τους. Έτσι για παράδειγμα μετά το χθεσινό επεισόδιο ξέσπασε πόλεμος στο Twitter, αφού όλοι περίμεναν με αγωνία μια συγκινητική στιγμή μεταξύ Αστέρη και Αργυρώς, κάτι που δεν έγινε όπως το είχαν φανταστεί και έτσι από την Καίτη Γαρμπή μέχρι τους απλούς φανς άρχισαν τα ''τιτιβίσματα''.

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Μάινα τη νέα σεζόν

Ο Στέλιος Μάινας μπαίνει την επόμενη σεζόν στον Σασμό για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος θεωρούνταν νεκρός από την οικογένεια Βρουλάκη, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Τους φρίκαρε όλους με την εμφάνισή του - Νόμιζαν ότι νεκραναστήθηκε ο Καραπάνος

Η αγαπημένη σειρά «Σασμός» τα κατάφερε για άλλη μια φορά να σπείρει τον πανικό στο κοινό του και ακολούθως στους χρήστες του Twitter. Αφορμή ήταν το όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης στο οποίο εμφανίζεται ο Στέλιος Μάινας να βγαίνει από τη θάλασσα με ένα τρόπο που σε άλλους θύμισε θρίλερ ενώ σε άλλους ξύπνησε μνήμες από την παρουσία του στο «Νησί». Τα πόδια του ηθοποιού ήταν αρκετό πλάνο για να πάρουν φωτιά τα ''τιτιβίσματα'', αφού έμοιαζε σαν να τον ξέβρασε η θάλασσα.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός μπήκε πρόσφατα στη σειρά, σε ρόλο κλειδί στο πλευρό της οικογένειας της Μαρίνας και της Αργυρώς, αφού υποδύεται έναν Βρουλάκη από τα παλιά δίνοντας νέα τροπή στην βεντέτα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων. Πάντως κάτι το κομμένο πρόσωπο κάτι η τρομακτική εμφάνιση, δεν ήθελε πολύ για να νομίζουν οι τηλεθεατές ότι νεκραναστήθηκε ο Καραπάνος.