MAD VMA 2022: "Λύγισε" η Άσπα στην σκηνή για τον Mad Clip - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

«Για σένα αδελφέ μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MAD VMA 2022:

Τα MAD VMA 2022 προβάλλονται απόψε 1/7 στο MEGA, και μετά την εντυπωσιακή έναρξη του Θέμη Γεωργαντά και της Κόνι Μεταξά, ξεκίνησαν τα live act αλλά και οι βραβεύσεις.

Ένα από αυτά αφορούσε το Καλύτερο Βίντεο Κλιπ της χρονιάς το οποίο κέρδισε το «Μπορεί» του Mad Clip και της Ελένης Φουρέιρα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε την Φουρέιρα αλλά και την Άσπα, την αδερφή του αδικοχαμένου τράπερ.

Η δεύτερη θέλησε φανερά συγκινημένη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που έδειξε στον αδερφό της, ενώ το ίδιο έκανε αμέσως μετά και η Ελένη Φουρέιρα.

Η συγκίνηση της Ελένης Φουρέιρα και της Άσπας με το βραβείο που κέρδισε ο Mad Clip

«Είναι μεγάλη η τιμή μου που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδελφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και όλη την αγάπη την δική σας, που τον στηρίξατε σε όλη αυτή την πορεία του, έφτασε ως εδώ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Φουρέιρα, στον Γιώργο Μπενιουδάκη που έκανε το βίντεο κλιπ μαζί με όλη την ομάδα του, στην Panik Records και αυτό το βραβείο είναι για σένα αδελφέ μου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» είπε η Άσπα.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά η Ελένη Φουρέιρα: «Όταν βλέπω την Άσπα κάτι παθαίνω… Συγνώμη που συγκινήθηκα, δεν το ήθελα καθόλου, το ορκίζομαι αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου. Την Panik Records, τον Γιώργο Αρσενάκο, την Λία Παπαδοπούλου, τον Γιώργο Μπενιουδάκη τον σκηνοθέτη. Να πω ένα ευχαριστώ στον Μάριο Ψιμόπουλο και τον Sky που γράψαμε μαζί αυτό το τραγούδι, αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη και γνώρισα αυτό τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip. Ίσως ένας από τους καλύτερους, πιο γλυκούς, πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ, σε αγαπώ πολύ».

Οι νικητές της μεγάλης βραδιάς

Είναι αλήθεια πως την απονομή των Mad VMA 2022 θα τη θυμόμαστε για την άγρια συμπλοκή μεταξύ Snik και Light που είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμούς, διακοπές αλλά και αποχωρήσεις καλλιτεχνών, όπως της Έλενας Παπαρίζου, που εκείνη την ώρα θα την βράβευαν για την Καλύτερη Μπαλάντα. Ωστόσο έχουμε να σας παρουσιάσουμε και αναλυτικά τους νικητές ανά κατηγορία παρ' ότι και ο ίδιος ο κόσμος δεν είχε τον ενθουσιασμό ης έναρξης μετά τα σκηνικά που έγιναν.

Υπενθυμίζεται πως μετά τα επεισόδια μεταξύ των δύο τράπερ και των αντρών της προσωπικής τους ασφάλειας, η παραγωγή των βραβείων και το mega εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις, όπου καταδίκασαν απερίφραστα τη βία και απέκλεισαν μάλιστα όσους ενεπλάκησαν στον καυγά από τους παρευρισκόμενους. Παρ όλα αυτά τόσο ο Light με μηνύματα που δημοσίευσε όσο και η Παλιοσπύρου, άφησαν αιχμές για τη στάση της παραγωγής και τον τρόπο που περιφρούρησε την τελετή.

Tα βραβεία καλύτερο urban/hip hop βίντεο και καλύτερο urban/hip hop track δεν απονεμήθηκαν μετά τα επεισόδια.