Ξεσήκωσαν τα πλήθη με τα τραγούδια τους οι μάσκες - Συνεχίζεται με τρελό κέφι ο τελικός του Masked Singer

Όλα τα τραγούδια της μεγάλης βραδιάς

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ξεσήκωσαν τα πλήθη με τα τραγούδια τους οι μάσκες - Συνεχίζεται με τρελό κέφι ο τελικός του Masked Singer

Ο μεγάλος τελικός του «The Masked Singer ξεκίνησε εδω και λίγη ώρα στο ΣΚΑΙ και οι διαγωνιζόμενοι κονταροχτυπιούνται για να βγει ένας από αυτούς ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού. Κριτές και κοινό θα έχουν δύσκολο έργο. αφού τα τραγούδια που έχουν πει μέχρι στιγμής οι μάσκες είναι όλα εντυπωσιακά.

Μάλιστα οι κριτές στην έναρξη της βραδιάς έκαναν και τις προβλέψεις τους, αλλά πριν από αυτές έκαναν δηλώσεις και μίλησαν για την εμπειρία αλλά και για την συνεργασία τους με λόγια αγάπης και εκτίμησης. Οι μάσκες λοιπόν θα πέσουν στο τέλος της βραδιάς και θα δούμε ποιος θα πάρει το μεγάλο βραβείο.

Τα τραγούδια που είπαν οι μάσκες στο τελικό

Μέχρι στιγμής στη σκηνή έχουν βγει ο Μινώταυρος, το Μωρό, και το Παγωτό.

«Τα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης αλλά...» - Η Οικονομάκου μίλησε ανοιχτά πριν τον τελικό του Masked Singer

Η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, πέτυχε την Αθηνά Οικονομάκου, μία εκ των κριτών του The Masked Singer, στα παρασκήνια του show, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που πραγματοποιείται σήμερα 2/7. Η γλυκιά μανούλα που πρόσφατα βάφτισε την κορούλα της,μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νούμερα έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν τα παρακολουθεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να τελειώσει όλο αυτό. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Τα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης αλλά δεν με αγχώνουν.

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό μερίδιο ανθρώπων, που φυσικά και τα εμπιστευόμαστε και για κάποιον λόγο υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα δεν με επηρεάζουν στο να στεναχωρηθώ. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε και καλύτερα, θα μπορούσε και χειρότερα.

Κάθε φορά κάτι παίρνω από αυτό, αλλά δεν επηρεάζομαι γιατί σε αυτό που κάνω εδώ το αποτέλεσμα είναι αξιόλογο. Ο κόσμος περνάει καλά, οπότε εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλο αυτό» τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου.