The Masked Singer: Οι προβλέψεις των κριτών για το Παγωτό, τον Μινώταυρο και το Μωρό

Αναλυτικά όσα μάντεψαν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
The Masked Singer: Οι προβλέψεις των κριτών για το Παγωτό, τον Μινώταυρο και το Μωρό

Πριν λίγη ώρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του The Masked Singer, το βράδυ του Σαββάτου 2/7, μιας και το απίθανο σόου που μας κράτησε συντροφιά και έκανε τα Σάββατα μας πιο ενδιαφέροντα φτάνει στο τέλος του! Έφτασε λοιπόν η ώρα που θα πέσουν οι μάσκες και στο τέλος της βραδιάς θα δούμε ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των Detectives και να βγει ως η πιο αγαπημένη.

Είδαμε ήδη την πρώτη εμφάνιση των διαγωνιζόμενων αφού το Μωρό, ο Μινώταυρος αλλά και το Παγωτό ξεσήκωσαν το πλατό με τα έξαλλα τραγούδια τους που ελπίζουν να κερδίσουν το κοινό, αλλά και τους κριτές(δείτε εδώ όλες τις ερμηνείες).

Οι προβλέψεις των κριτών για τα πρόσωπα πίσω από τις μάσκες

«Τα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης αλλά...» - Η Οικονομάκου μιλά ανοιχτά πριν τον τελικό του Masked Singer

Η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, πέτυχε την Αθηνά Οικονομάκου, μία εκ των κριτών του The Masked Singer, στα παρασκήνια του show, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Η γλυκιά μανούλα που πρόσφατα βάφτισε την κορούλα της,μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νούμερα έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν τα παρακολουθεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να τελειώσει όλο αυτό. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Τα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης αλλά δεν με αγχώνουν.

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό μερίδιο ανθρώπων, που φυσικά και τα εμπιστευόμαστε και για κάποιον λόγο υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα δεν με επηρεάζουν στο να στεναχωρηθώ. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε και καλύτερα, θα μπορούσε και χειρότερα.

Κάθε φορά κάτι παίρνω από αυτό, αλλά δεν επηρεάζομαι γιατί σε αυτό που κάνω εδώ το αποτέλεσμα είναι αξιόλογο. Ο κόσμος περνάει καλά, οπότε εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλο αυτό» τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου.