X-Factor: « Το κομμάτι αρχικά γράφτηκε για γνωστή...» - Η ιστορία πίσω από το "Σ' έχω ερωτευτεί" του Ρουβά

Το αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης τόσα χρόνια μετά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: « Το κομμάτι αρχικά γράφτηκε για γνωστή...» - Η ιστορία πίσω από το

Ο Ηλίας Ψινάκης για ακόμη μία Κυριακάτικη βραδιά, έδωσε τον ρυθμό και μετά τα επικά του σχόλια για την Κατερίνα Λιόλιου, στο 6o live του X- Factor, έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με το «Σε έχω ερωτευτεί», τραγούδι που άφησε εποχή από τον Σάκη Ρουβά.

Η αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για το τραγούδι

Ο νεαρός τραγουδιστής από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, ανέβηκε στην σκηνή και το τραγούδησε. «Ήταν λίγο κάπως, αλλά συνεχίζω να είμαι φαν σου και θέλω να σε δω στον τελικό», είπε ο Χρήστος Μάστορας, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης συμπλήρωσε:

«Θα τον δεις στον τελικό. Είστε ένας από τους τοπ 3 που θα είναι στον τελικό, είστε καταπληκτικός, έχετε τρομερή μουσική παιδεία». Προχώρησε όμως και σε μία αποκάλυψη σχετικά με το τραγούδι που δεν γνωρίζαμε. Το κομμάτι αρχικά γράφτηκε για γνωστή τραγουδίστρια που δεν το ήθελε και στη συνέχεια δόθηκε στον Σάκη Ρουβά.

Στα μαχαίρια Νίκος Μουρατίδης και Στέλιος Ρόκκος

Η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, Έλενα Παναγιωτίδου, άνοιξε το σόου τραγουδώντας το «Θα σπάσω κούπες» σε μια εντυπωσιακή χορογραφία, ωστόσο μετά την ερμηνεία της ο coach της Στέλιος Ρόκκος την αποκάλεσε χαϊδευτικά «Λενιώ», με τον Νίκο Μουρατίδη να ξινίζει και να ρωτάει τι είναι το «Λενιώ».

Ο Στέλιος Ρόκκος του απάντησε πως έτσι το κάνουν χαριτολογώντας στη Λήμνο με τον Μουρατίδη να ξινίζει και να λέει πως σε έναν καλλιτέχνη δεν αλλάζουν το όνομα.