X-Factor: «Λιάκο μου, πρέπει να αλλάξετε ρούχα!» - Η επική ατάκα του Ψινάκη για την Κατερίνα Λιόλιου

«Στην κυρία Λιόλιου νομίζω πως θα πήγαινε λίγο καλύτερα!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: «Λιάκο μου, πρέπει να αλλάξετε ρούχα!» - Η επική ατάκα του Ψινάκη για την Κατερίνα Λιόλιου

Άλλο ένα live Show για το X-Factor όπου ο Ηλίας Ψινάκης, έδωσε ρέστα με τις ατάκες του, και αυτή τη φορά δεν ήταν για την Μαρίζα Ρίζου, αλλά για την Κατερίνα Λιόλιου, στην οποία έχει ξανακάνει στυλιστικές παρατηρήσεις στο παρελθόν!

Η επική ατάκα του Ψινάκη στο X-Factor

«Λιάκο μου, πρέπει να αλλάξετε ρούχα με την κυρία Λιόλιου! Έβαλες το λάθος ταγέρ και η άλλη το κλειστό! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης προς τον Ηλία Μπόγδανο στον αέρα του X- Factor. «Είναι και χωρίς φιόγκο οπότε δεν θα έχουμε άλλα».

Ο Ηλίας Μπόγδανος απάντησε στον Ηλία Ψινάκη: «Παίξαμε δυνατό ντεκολτέ και πήρα εγώ το βάρος στις πλάτες μου για να είναι λίγο πιο… Εγκρίνετε κύριε Ψινάκη σήμερα; Εγκρίνετε;»

«Το έχει το στήθος αλλά στην κυρία Λιόλιου νομίζω πως θα πήγαινε λίγο καλύτερα. Εφαρμόστε το στο επόμενο live» συμπλήρωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Μην ξινίζεις θα σου πετάξω τίποτα!»

Ένα ακόμη live του X-Factor είναι στην συχνότητα του Mega την Κυριακή 3/7 και μετά την εντυπωσιακή είσοδο του Ανδρέα Γεωργίου, που θύμισε κάτι από Eurovision, ξεκίνησαν οι διαγωνιζόμενοι με τις φωνές και το ταλέντο τους να διεκδικούν την παρουσία τους στο σόου.

Η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, Έλενα Παναγιωτίδου, άνοιξε το σόου τραγουδώντας το «Θα σπάσω κούπες» σε μια εντυπωσιακή χορογραφία, ωστόσο μετά την ερμηνεία της ο coach της Στέλιος Ρόκκος την αποκάλεσε χαϊδευτικά «Λενιώ», με τον Νίκο Μουρατίδη να ξινίζει και να ρωτάει τι είναι το «Λενιώ».

Ο Στέλιος Ρόκκος του απάντησε πως έτσι το κάνουν χαριτολογώντας στη Λήμνο με τον Μουρατίδη να ξινίζει και να λέει πως σε έναν καλλιτέχνη δεν αλλάζουν το όνομα.