«Σασμός»: Με το τραγούδι «Μέρα Χαράς» που ερμηνεύει η Τζομπανάκη θα έχουμε φινάλε του πρώτου κύκλου

Κότσιρας και Τερζής ''έγραψαν'' για ακόμα μια φορά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Σασμός»: Με το τραγούδι «Μέρα Χαράς» που ερμηνεύει η Τζομπανάκη θα έχουμε φινάλε του πρώτου κύκλου

Όλοι αναμένουμε το συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού της Τετάρτης 6/7 που θα σημάνει το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου της αγαπημένης σειράς. Σε αυτό πέρα από τον πολυαναμενόμενο γάμο Βασιλικής και Μαθιού περιμένουμε να ακούσουμε και το νέο αριστούργημα του Νίκου Τερζή και του Γιάννη Κότσιρα που λέγεται «Μέρα Χαράς» και θα το ερμηνεύσει η Μαρία Τζομπανάκη.

Υπενθυμίζουμε πως τα spoilers μέχρι στιγμής μιλάνε για ματωμένο γάμο, αφού μάλλον πριν θα έχουμε ένα μεγάλο φονικό, που θα αναστατώσει τους πάντες. Το αν θα καταφέρει να γίνει ή να ολοκληρωθεί εν τέλει αυτός ο γάμος, για τον οποίο αδημονούσαμε, έχουμε δει πλάνα και το νυφικό, παραμένει ακόμα άγνωστο και θα το ανακαλύψουμε σε λίγες μόλις ώρες.

Το νέο τραγούδι του Σασμού «Μέρα Χαράς»

Η σπουδαία ηθοποιός μας χαρίζει μία εξαιρετική ερμηνεία σ’ ένα τραγούδι γάμου που θα γίνει κλασσικό, μία ωδή στον αποχωρισμό της μητέρας από τον γιο που ντύνεται γαμπρός.

Το «Μέρα Χαράς» συνοδεύεται από music video που προέρχεται από τα γυρίσματα για το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, με την Μαρία Τζομπανάκη να το τραγουδά την ημέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής, λίγο προτού άλλο ένα φονικό και μία σύλληψη αλλάξουν τις ζωές όλων.

Στο soundtrack «Σασμός», οι εξαιρετικές μουσικές του Νίκου Τερζή και οι εμπνευσμένοι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα γέννησαν 12 νέα τραγούδια που ερμήνευσαν σπουδαίοι καλλιτέχνες. Όλα τα τραγούδια απέσπασαν αποθεωτικές κριτικές και σχόλια, αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και μετρούν εκατομμύρια streams και YouTube views. Το soundtrack «Σασμός», με όλα τα τραγούδια και bonus tracks, θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τα καταστήματα πώλησης δίσκων την προσεχή Δευτέρα, 11 Ιουλίου.

Η Λαμπροπούλου ''σπάει'' τη σιωπή της - Θα γίνει τελικά ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό;

Σε δηλώσειςπου παραχώρησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου την Τρίτη 5/7 στο Happy Day αποκάλυψε πως θα πρέπει όλοι να δούμε το φινάλε της σεζόν, καθώς θα είναι απολαυστικό.

«Δεν γνωρίζω καθόλου τι μας γνέθουν οι μοίρες για τη νέα σεζόν, δηλαδή οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί μας. Ξέρω ελάχιστα πράγματα που κι αυτά ακόμα είναι υπό αίρεση και μπορεί να αλλάξουν. Από το φθινόπωρο της περασμένης σεζόν μέχρι και τώρα που ξεκινάει η νέα σεζόν, η ίδια ερώτηση μου γίνεται ξανά και ξανά. “Ποιο είναι το τέλος της Βασιλικής;” Το βιβλίο έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Δεν είναι τα γεγονότα του βιβλίου, δεν είναι καν τα πρόσωπα ακριβώς, οι χαρακτήρες, όπως είναι στο βιβλίο και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το τέλος των ηρώων».

«Γιατί με ρωτάτε; Δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι την Τετάρτη να το δείτε;».