Κλείδωσε η ομάδα - Ποιοι θα κάνουν "Καλοκαίρι Μαζί";

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κλείδωσε η ομάδα - Ποιοι θα κάνουν

Η πρώτη καλημέρα στον ΑΝΤ1, και το καλοκαίρι, έχει τη σφραγίδα της ενημέρωσης. Την Δευτέρα 11/7, λοιπόν, στις 06:30 κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η ομάδα που θα στελεχώσει την εκπομπή θα μας κάνει παρέα καθημερινά.

Η ομάδα της εκπομπής "Καλοκαίρι Μαζί"

Καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ο Αντώνης Φουρλής, η Ηρώ Ράντου, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, καθώς και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, για να καταγράψει και να αναλύσει την επικαιρότητα και όλες τις ειδήσεις.

Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας, έχουν ξεχωριστή θέση στο «Καλοκαίρι Μαζί».

Νίκος Ρογκάκος

Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ αλλά και με ενδιαφέροντες καλεσμένους, το «Καλοκαίρι Μαζί» θα φέρνει σε πρώτο πλάνο τα σημαντικότερα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

Ανακοίνωσαν το οριστικό τέλος και αποχαιρέτησαν Ρογκάκος και Στάθης

Οριστική αυλαία έριξε η εκπομπή Πρωινοί Τύποι που έπαιζε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης αποχαιρέτησαν εμφανώς συγκινημένοι τους τηλεθεατές μετά από 3 χρόνια που ήταν ο ένας στο πλευρό του άλλου - δείτε τι τηλεθέαση σημείωναν.

Να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Στάθης αποφάσισε όπως φαίνεται να αποχωρήσει οριστικά από τον ΑΝΤ1 και έτσι πήρε μεταγραφή για άλλο κανάλι.

Νίκος Ρογκάκος: «Τελειώνει η σεζόν και πρέπει να σας πούμε ότι τελειώνει και ένα ωραίο τρίχρονο ταξίδι που κάναμε όλοι μαζί. Είναι η τελευταία μας εκπομπή αυτή. Εμείς από την πλευρά μας να σας ευχηθούμε να έχετε ένα πολύ πολύ όμορφο καλοκαίρι».

Παναγιώτης Στάθης: «Ήταν ένα ταξίδι ωραίο. Να ξέρετε ότι εμείς βάλαμε όλο μας το είναι και όλες μας τις δυνάμεις για να δείξουμε κάτι ωραίο, Θα πρέπει να σας πούμε ότι εμείς περάσαμε και καλά εδώ. Ζοριστήκαμε, γελάσαμε, πονέσαμε, αγχωθήκαμε… ήταν μια κανονική δημοσιογραφική δουλειά. Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ όλους. Ομολογώ ότι είμαι λίγο συγκινημένος. Να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του σταθμού και το διοικητικό προσωπικό και όλο τον κόσμο.

Ένα πράγμα θέλω να πω, στον ΑΝΤ1 κέρδισα φίλους και επαγγελματικά και προσωπικά. Ο Νίκος Ρογκάκος είναι αδελφός μου, το ξέρει. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, σημασία έχει να είμαστε καλά, να πηγαίνουμε παρακάτω και να κάνουμε ωραία πράγματα».

Νίκος Ρογκάκος: Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΑΝΤ1. Τον κ. Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος μας εμπιστεύθηκε αυτά τα τρία χρόνια… Πολύ περισσότερο ευχαριστούμε εσάς που αυτά τα τρία χρόνια μας εμπιστευθήκατε και μας φέρατε πολλές φορές στην κορυφή αλλά και στην πρώτη θέση στις καρδιές σας και στην τηλεθέαση, που για εμάς δεν έχει σημασία το αν είμαστε πρώτοι δεύτεροι τρίτοι. Σημασία έχει να κάνουμε τη δουλειά μας καλά χωρίς παρεμβάσεις και με τη δική σας μεγάλη υποστήριξη. Πρέπει να πω ότι από τον Παναγιώτη Στάθη έμαθα πολλά στη συνεργασία μας και πάμε λίγο πιο μπροστά.

«Στήσαμε τρία χρόνια μια εκπομπή που δεν θα πάει χαμένη. Θα συνεχιστεί από το φθινόπωρο με άλλους εκλεκτούς συναδέλφους, οι οποίοι θα λάβουν τη σκυτάλη και θα είναι μαζί σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα τους δώσετε την ευκαιρία να είναι πρώτοι και να είναι πάντα εδώ ως άνθρωποι της ενημέρωσης και να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν».

Πρωινοί Τύποι τελευταία εκπομπή