Chartshow: «Με ενοχλεί η παρουσίασή σου...» - Η Βανδή συμμόρφωσε την Κοκκίνου στον αέρα της εκπομπής

«Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Chartshow: «Με ενοχλεί η παρουσίασή σου...» - Η Βανδή συμμόρφωσε την Κοκκίνου στον αέρα της εκπομπής

Το Chart show το βράδυ του Σαββάτου έκανε την τελευταία του μουσική εκπομπή έχοντας ως καλεσμένη στην παρέα την Έλλη Κοκκίνου, η οποία έχει μια φανερά καλή σχέση με την παρουσιάστρια και έτσι η συνάντηση τους είχε πολλά να πει.

Μάλιστα, ενώ οι δύο κυρίες είχαν καθίσει στον καναπέ και συζητούσαν συχνά πείραζε η μία την άλλη με την Βανδή να σχολιάζει διαρκώς τον τρόπο, με τον οποίο είχε ντυθεί η καλεσμένη της αλλά και το πόσο καλά καταφέρνει να διατηρείται. Είναι γνωστό άλλωστε πως η Έλλη προσέχει τόσο τη διατροφή της όσο και την το σώμα της και εν τέλει γι αυτό έχει τέτοια αποτελέσματα.

Τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή στην Έλλη Κοκκίνου στο Chartshow

«Δεν είσαι πολύ φίλη μου πάντως είσαι πολύ όμορφη σήμερα, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Πάρα πολύ με ενοχλεί η παρουσίασή σου σήμερα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν θα μου σπάσεις τα νεύρα. Χτύπημα κάτω από την μέση λέγεται αυτό».

Το συγκινητικό αντίο της Δέσποινας Βανδή

Αυλαία έριξε το βράδυ του Σαββάτου 9/7 η μουσική εκπομπή του ALPHA, Chart Show, με παρουσιάστρια την αγαπημένη Δέσποινα Βανδή, η οποία παρουσίασε τα 30 πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, με τη Σοφία Αρβανίτη και το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Μαζί της ήταν για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Πέτρος Δραγουμάνος, οι οποίοι μεταξύ άλλων μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τους στίχους. Μια από τις καλεσμένες ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η οποία ανέβηκε στην σκηνή και ξεσήκωσε τους πάντες με τις επιτυχίες της.

Στο τέλος, η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτισε συγκινημένη το Chart Show για φέτος, ενώ το ίδιο έκανε και μέσα από μια πολύ όμορφη ανάρτηση που έκανε για την μουσική εκπομπή.