Total Blackout: Ανακοινώθηκε από τον ALPHA πως... - Καταιγιστικές οι εξελίξεις με τον Αναστάσιο Ράμμο

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο(10/7);

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Total Blackout: Ανακοινώθηκε από τον ALPHA πως... - Καταιγιστικές οι εξελίξεις με τον Αναστάσιο Ράμμο

Το «Total Blackout», παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, έχει χαρίσει άπλετο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό του ALPHA καθώς κάθε επεισόδιο έχει απίστευτα απρόοπτα και τραγελαφικά περιστατικά. Έτσι, ακόμα ένα επεισόδιο του «Total Blackout» με τον Αναστάσιο Ράμμο έρχεται την Κυριακή 10/7 στις 23:30.

Νέοι παίκτες, νέες δοκιμασίες και φυσικά πολύ, μα πολύ γέλιο στο Total Blackout! Σήμερα, στις 23:30, ο Αναστάσιος Ράμμος θα υποδεχτεί τέσσερα ζευγάρια που θα παίξουν με τις αντοχές τους και θα προσπαθήσουν να μαντέψουν, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, τα αντικείμενα που πιάνουν.

Ποιο ζευγάρι θα πέσει πρώτο στην καταπακτή; Ποιοι θα είναι αυτοί που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας; Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει;

«Total Blackout», με τον Αναστάσιο Ράμμο, αυτή την Κυριακή στις 23:30

Το τρέιλερ για το «Total Blackout»

H αποκάλυψη του Ράμμου για το μέλλον του Black Out - «Ήταν πολύ κουραστικό και...»

Το πρωί της Τετάρτης 22/6, δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day, της οποία η κάμερα τον πέτυχε στα παρασκήνια των Mad VMA 2022. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και παρουσιαστής παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων μίλησε για το Black Out κι αν θα συνεχιστεί του χρόνου, αλλά και την εμπειρία του από όλο αυτό το επιχείρημα.

«Δεν νομίζω να υπάρχει το Black out του χρόνου, δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση. Πολύ ωραία ήταν, θα το έκανα ξανά σίγουρα. Βέβαια ήταν πολύ κουραστικό. Ήταν πάρα πολλές ώρες αναμονή» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος. «Δηλαδή μέχρι να φτιάξουν. Να στηθεί αυτό, να ξεστηθεί, να κυνηγάμε τις κατσαρίδες και τα φίδια. Ήταν κουραστικό. Θα ήθελα να κάνω το Μπαμ του Φερεντίνου και το Άλλα Κόλπα του Βλάση Μπονάτσου».