Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Η Γιουλίκα Σκαφιδά δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς

Πόσοι ηθοποιοί επιστρέφουν μετά «Το νησί»;

«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Η Γιουλίκα Σκαφιδά δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς
TV 11.07.2022 08:00
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η ΕΡΤ επιστρέφει με την συνέχεια της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες, δηλαδή «Το νησί». Μόνο που αυτή τη φορά η σειρά άλλαξε όνομα σε «Μια νύχτα του Αυγούστου», οι συντελεστές ωστόσο έχουν κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να υπογράψουν πολλοί αγαπημένοι αστέρες που ξεχώρισαν από το ρόλο τους στη σειρά. Μία από αυτές είναι και η Γιουλίκα Σκαφιδά, που φρόντισε μάλιστα να δημοσιεύσει και τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό στα σχόλια.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε κάνει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα επιστρέψει στη σειρά μετά από 11 ολόκληρα χρόνια αναρτώντας μάλιστα και μια φωτογραφία της από το ρόλο της στο νησί ως Μαρία Πετράκη. Την προσοχή μας λοιπόν στο προφίλ της ηθοποιού στο instagram έως ότου ξεκινήσει η αγαπημένη σειρά, καθώς φαίνεται ότι θα τροφοδοτεί με υλικό τους θαυμαστές.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Μέχρι στιγμής πολλοί από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν στο Νησί βρίσκονται ήδη σε άλλες σειρές. Ωστόσο η παραγωγή έχει καταφέρει να υπογράψει με τους Τάσος Νούσια, ο Αλέξανδρο Λογοθέτη, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιάννη Στάνκογλου και Ευγενία Δημητροπούλου.

Η Σκαφιδά ανάρτησε τις εξής φωτογραφίες από τη σειρά που όλοι περιμένουν:

Η Γιουλίκα Σκαφιδά στα γυρισματα του «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Η Γιουλίκα Σκαφίδα στα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ

Η πρώτη ανάρτηση της Σκαφιδάν για τη συμμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Λίγα λόγια για τη νέα σειρά της Βικτόριας Χίσλοπ στην ΕΡΤ

Η σειρά, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία απασχόλησε πρόσφατα, σχετικά με το τι θα συμβεί με το Νησί 2.

Το κανάλι και η συγγραφέας, σφραγίζουν έτσι την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους, που άρχισε τη φετινή σεζόν με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά, που αποδεικνύεται επίκαιρη όσο ποτέ, διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50, και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ στο καστ των πρωταγωνιστών συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί με διθυραμβικές ερμηνίες.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, θα αρχίσουν τον Μάιο και την εκτέλεση της παραγωγής έχει αναλάβει η Need a Fixer.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αγαπητέ μήνα Ιούνιε δεν είσαι εντάξει» - Η Γιούλικα Σκαφιδά στο νοσοκομείο

''Η αρετή η τόλμη και η ελευθερία είναι γυναίκες'': Kύμα συμπαράστασης στο Instagram για τη Γιουλίκα Σκαφιδά

Share