«Η αρχή, δεν ήταν εύκολη, έπρεπε να αποδείξω...» - Η Μαρία Χάνου αποκαλύπτει για το Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και η 6η προσεχώς χρονιά στο σίριαλ

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η αρχή, δεν ήταν εύκολη, έπρεπε να αποδείξω...» - Η Μαρία Χάνου αποκαλύπτει για το Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Την Μαρία Χάνου, την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», και πρόκειται να την δούμε σε αυτό για 6η συνεχόμενη χρονιά μιας και συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο! Η ηθοποιός, που έχει μιλήσει για το πως νιώθει που οι γονείς της είναι στον χώρο, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τα νούμερα τηλεθέασης.

Όσα δήλωσε η Μαρία Χάνου για την σειρά

Η σειρά πήρε το πράσινο φως για 10η χρονιά, μπαίνοντας στη λίστα με τα μακροβιότερα σίριαλ. Πως αισθάνεσαι;

Πλέον είμαστε μια οικογενειακή κατάσταση, που όλοι έχουμε κοινό στόχο να βγει το επεισόδιο. Νιώθουμε οικειότητα κι εγώ προσωπικά αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή που η πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία είναι σε αυτή τη σειρά, με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους. Η αρχή, βέβαια, δεν ήταν εύκολη. Έπρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να είμαι μέλος αυτής της αξιόλογης παρέας.

Η Μαρία Χάνου αποκαλύπτει για την Μουρμούρα Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

Η συνεργασία με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη πως είναι;

Με τον Σπύρο πλέον πάμε για την 6η σεζόν! Καταλαβαίνεις ότι είναι υπέροχο ως συνθήκη. Στην παρέα μας έχει προστεθεί και ο Τόλης Παπαδημητρίου και το κλίμα είναι καταπληκτικό. Έχουμε αποκτήσει κοινό κώδικα και αυτό μας βοηθά να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Σε μια σειρά που κάνει πρωταθλητισμό, κοιτάς την τηλεθέαση;

Μόνη μου δεν θα ψάξω ποτέ για την τηλεθέαση. Όμως θέλω να ξέρω ότι πορευόμαστε καλά και ο κόσμος μάς παρακολουθεί. Θέλω να ξέρω ότι έχει αντίκτυπο η δουλειά μας, αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα άλλες φορές τα νούμερα ανεβαίνουν περισσότερο, άλλες κατεβαίνουν λίγο, όμως η «Μουρμούρα» έχει ένα σταθερό κοινό και αυτό αξίζει.

«Ένιωθα περίεργα και αμήχανα»

Η Μαρία Χάνου, η οποία έχει παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό μας, youweekly.gr, μίλησε πρόσφατα στο Τύπος TV και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γονείς της, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Ταξιάρχη Χάνο.

Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε τον τρόπο που την υποστηρίζουν σε κάθε της βήμα είτε στην υποκριτική είτε σε οποιονδήποτε τομέα την ενδιαφέρει να ασχοληθεί, ενώ στη συνέχεια έδωσε έμφαση και στο γεγονός πως δεν θέλει να την συσχετίζουν μαζί τους, όσον αφορά τη δουλειά της.

Η μαμά και ο μπαμπάς, καταξιωμένοι ηθοποιοί, τι σου λένε για όλα αυτά που καταφέρνεις;

Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι όταν βλέπουν ότι κι εγώ είμαι σε ένα περιβάλλον που περνώ καλά και κάνω πράγματα δημιουργικά. Δεν είναι βέβαια ένα εύκολο επάγγελμα, θέλει γερό στομάχι, είναι μια δουλειά γεμάτη άγχος και πίεση. Οπότε οι γονείς μου παρακολουθούν αυτή την εξέλιξη, και την επαγγελματική αλλά και την προσωπική, γιατί δυναμώνω μέσα από τη δουλειά μου, με υπερηφάνεια και χαρά.

Μαρία Χάνου

Νομίζω ότι είσαι από τις περιπτώσεις παιδιών με επώνυμους γονείς που δεν μας έκανες πολύ να σταθούμε σε αυτό το στοιχείο, αλλά να μιλάμε για τη Μαρία ως ηθοποιό.

Είναι σημαντικό για κάθε καλλιτέχνη να κρίνεται για την προσωπική του παρουσία και δουλειά. Εννοείται ότι κουβαλώ τους γονείς μου, όλοι τούς κουβαλάμε. Όμως αυτό είναι κάτι προσωπικό, δεν θέλω να χαρακτηρίζομαι, να με ξέρουν από την πορεία των γονιών μου, αλλά από τη δική μου.

Μήπως έχει να κάνει και με τον τρόπο που το διαχειρίστηκες εσύ;

Ίσως έχει να κάνει και με αυτό. Στις πρώτες συνεντεύξεις όμως οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως τους γονείς μου. Με πείραζε, για να είμαι ειλικρινής. Ένιωθα περίεργα και αμήχανα. Καταλάβαινα γιατί συμβαίνει, ένιωθα το ενδιαφέρον, αλλά ένιωθα κάπως.