«Σκεφτόμουν ότι πρέπει να αποδείξω τι αξίζω» - Η Μαρία Χάνου εξομολογείται για τις ερωτήσεις σχετικά με τους γονείς της

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σκεφτόμουν ότι πρέπει να αποδείξω τι αξίζω» - Η Μαρία Χάνου εξομολογείται για τις ερωτήσεις σχετικά με τους γονείς της

Η Μαρία Χάνου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, την Τετάρτη 18/5, και μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική, την στάση της μητέρας της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σε αυτή την απόφαση, αλλά και την συμπεριφορά της όταν οι δημοσιογράφοι την ρωτούσαν για τους γονείς της στα πρώτα της βήματα.

Η ίδια, το τελευταίο διάστημα, πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, ο οποίος μίλησε την ίδια ημέρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και εξήγησε πως το να ασχοληθεί με τον χώρο των ηθοποιών ήταν κάτι που οι γονείς της δεν επιθυμούσαν, καθώς ήθελαν να τελειώσει πρώτα κάποια άλλη σχολή και να ασχοληθεί με ένα άλλο επάγγελμα.

Όταν, όμως, ακολούθησε το όνειρό της, επειδή οι ερωτήσεις που δεχόταν αφορούσαν κυρίως την οικογένειά της, ένιωθε πως ήταν πολύ δύσκολο, γιατί έφτανε στο σημείο της σύγκρισης μαζί τους και αισθανόταν πως χρειαζόταν να αποδείξει τι αξίζει.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Χάνου για τους γονείς της

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε σε πρώτο επίπεδο: «Στη μητέρα μου δεν άρεσε η ιδέα να μπω στον χώρο κατευθείαν χωρίς να πάρω ένα πτυχίο… Δεν ήμουν μαθήτρια να περάσω στο Πανεπιστήμιο. Δε διάβαζα. Τρίτη Λυκείου δε προλάβαινα να τα μαζέψω.

Ήμουν στη θεωρητική κατεύθυνση, πέρασα σε ένα ΤΕΙ στο Μεσολόγγι αλλά δεν το συνέχισα. Δεν της άρεσε η ιδέα να πάω από τα 18 σε μια δραματική. Προτιμούσε να κάνω κάτι άλλο πρώτα και μετά αν θέλω να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο».

Στη συνέχεια επισήμανε: «Πλέον απαντάω με μεγαλύτερη ευκολία σε συνεντεύξεις που έχουν να κάνουν με τους γονείς μου. Με κούραζαν στην αρχή αυτές οι ερωτήσεις γιατί ήταν μόνο αυτό. Με άγχωνε αυτό, σκεφτόμουν ότι μάλλον πρέπει να αποδείξω περισσότερο σε σχέση με άλλους τι αξίζω».

Τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στις δηλώσεις της μητέρας της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το Metoo

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25/11) η Μαρία Χάνου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις δηλώσεις που είχε κάνει για το #metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη η μητέρα της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Πόσο την είχε επηρεάσει το γεγονός εκείνο το διάστημα;

«Σαφώς, όταν συμβαίνει ένα μεγάλο ταρακούνημα και δημιουργείται μια ένταση, εννοείται ότι είναι κάπως… Σε ξαφνιάζει».