Η Μάγισσα: Δύο οικογένειες, μία υπηρέτρια και ένα νεκρό μωρό - Το νέο ιστορικό δράμα που μας ταξιδεύει στο 1818

Έρχεται τον Ιανουάριο στον Αντ1

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: Δύο οικογένειες, μία υπηρέτρια και ένα νεκρό μωρό - Το νέο ιστορικό δράμα που μας ταξιδεύει στο 1818

Το νέο πρόγραμμα του Αντ1 έρχεται πολλά υποσχόμενο τη νέα σεζόν, με σειρές και προγράμματα που υπόσχονται να μας καθηλώσουν και να μας κρατήσουν συντροφιά τον χειμώνα που μας έρχεται. Μπορεί πολλοί να απογοητεύτηκαν με το τέλος των Άγριων Μελισσών, όμως η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, επιστρέφουν με την Μάγισσα, μία σειρά που θα μας ταξιδέψει πίσω στο 1818.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα μπουν στη σειρά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στην αγαπημένη Έλλη Τρίγγου, η οποία θα υποδυθεί μια υπηρέτρια η οποία θα περπατήσει σε δύσβατα και επικίνδυνα μονοπάτια μίας μικρής κοινωνίας στην οποία διαφέρει.

Η υπόθεση της νέας σειράς Μάγισσα του Αντ1

Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δυο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας τεράστιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσα τους όμως ο περίγυρος τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση. Οι δυο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό.

Το μέλλον του όμως δεν είναι λαμπερό… Το νεογέννητο στα 40μερα του εξαφανίζεται προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας, βλέπει όραμα πως το μωρό βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και ενημερώνει για το μακάβριο όραμα της.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη και φυσικά ως «μάγισσα», κάτι το οποίο ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο εκείνη την εποχή. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητα της υπηρέτριας αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί.

Το μεγάλο μαρτύριο όμως για την νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι;

Έρχεται τον Ιανουάριο στον Αντ1 το νέο ιστορικό δράμα που μας ταξιδεύει στο 1818

Και ο Γιώργος Γάλλος στη σειρά

Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε προγραμματίσει να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν, τη σειρά «Ντέρτι», η οποία θα είχε φόντο τα μπουζούκια της δεκαετίας του ’80. Η σειρά αυτή ωστόσο ματαιώθηκε καθώς ο ALPHA θα κυκλοφορήσει τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που θα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr