«Παγιδευμένοι» - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του Αντ1

Πότε θα την δούμε στις οθόνες μας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Παγιδευμένοι» - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του Αντ1

Τον Σεπτέμβρη, ο Αντ1 επιστρέφει δυναμικά με νέο πρόγραμμα πολλά υποσχόμενο, κυρίως στις σειρές, στις οποίες φαίνεται πως έχει επενδύσει αρκετά και στα τηλεοπτικά προγράμματά του. Οι παραγωγές έχουν πάρει μπρος και ήδη σιγά σιγά έχουν ξεκινήσει γυρίσματα προκειμένου να μας καθηλώσουν τη νέα σεζόν.

Μία από τις σειρές που έχουν ξεκινήσει γυρίσματα, είναι οι «Παγιδευμένοι», η νέα δραματική, αστυνομική σειρά του καναλιού με πρωταγωνιστές τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Μάρθα Λαμπίρη. Η σειρά δεν είναι ακόμη σίγουρο σε πια ζώνη θα προβάλλεται, ωστόσο θα το μάθουμε και αυτό εν καιρώ...

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς «Παγιδευμένοι»

Η ενδυματολόγος της σειράς, Νικόλ Παναγιώτου ανέβασε stories από την έναρξη των γυρισμάτων και ανυπομονούμε και για άλλα στοιχεία από τη σειρά. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη (Λεβεντογιάννης), ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα (Φεντόρουφ), άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του Αντ1

Η Μάγισσα: Δύο οικογένειες, μία υπηρέτρια και ένα νεκρό μωρό - Άλλο ένα ιστορικό δράμα που μας ταξιδεύει στο 1818

Μπορεί πολλοί να απογοητεύτηκαν με το τέλος των Άγριων Μελισσών, όμως η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, επιστρέφουν με την Μάγισσα, μία σειρά που θα μας ταξιδέψει πίσω στο 1818.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα μπουν στη σειρά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στην αγαπημένη Έλλη Τρίγγου, η οποία θα υποδυθεί μια υπηρέτρια η οποία θα περπατήσει σε δύσβατα και επικίνδυνα μονοπάτια μίας μικρής κοινωνίας στην οποία διαφέρει.

Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δυο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας τεράστιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσα τους όμως ο περίγυρος τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση. Οι δυο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό.

Το μέλλον του όμως δεν είναι λαμπερό… Το νεογέννητο στα 40μερα του εξαφανίζεται προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας, βλέπει όραμα πως το μωρό βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και ενημερώνει για το μακάβριο όραμα της.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη και φυσικά ως «μάγισσα», κάτι το οποίο ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο εκείνη την εποχή. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητα της υπηρέτριας αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί.

Το μεγάλο μαρτύριο όμως για την νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι;

Έρχεται τον Ιανουάριο στον Αντ1 το νέο ιστορικό δράμα που μας ταξιδεύει στο 1818