Σασμός: Σκοτεινός και μυστήριος - Αυτός θα είναι ο ρόλος του Δημήτρη Αλεξανδρή στη σειρά

Ανατροπές και μεγάλες αλλαγές στην δεύτερη σεζόν!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Σκοτεινός και μυστήριος - Αυτός θα είναι ο ρόλος του Δημήτρη Αλεξανδρή στη σειρά

Ο Σεπτέμβρης είναι πιο κοντά από ποτέ μαζί και ο δεύτερος κύκλος του Σασμού, τον οποίο περιμένουν πως και πως οι πιστοί του φαν προκειμένου να μάθουν επιτέλους τι θα συμβεί με την υπόθεση. Μετά το δυναμικό φινάλε της σεζόν που άγγιξε έως και το 43% σε τηλεθέαση, ετοιμάζει πολλές ανατροπές τις οποίες θα φέρουν τα πρόσωπα που θα εισβάλουν...

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής μπαίνει στη σειρά με ρόλο έκπληξη

Εκτός από τον Στέλιο Μάινα που θα αναλάβει τον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη, ώστε να ενισχύσει την ιστορία της βεντέτας, μπαίνει και ο Δημήτρης Αλεξανδρής,ο οποίος έδωσε τα χέρια με την παραγωγή της JK Productions για να αποτελέσει βασικό μέλος του καστ, και σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκπροσωπήσει τη σκοτεινή πλευρά του εγκλήματος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Real θα υποδυθεί έναν έμπορο όπλων.

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Δημήτρη Αλεξανδρή στη σειρά

Ο Μανώλης βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη! Οι δραματικές στιγμές από τη σύλληψη του Μαθιού και μετά

Όσο εμείς ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν του Σασμού, την οποία θα δούμε τον Σεπτέμβρη ξανά στις οθόνες μας, τόσο τα γυρίσματα προχωράνε, νέοι ηθοποιοί μπαίνουν στο καστ της σειράς, και οι εξελίξεις υποδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικούς ρυθμούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, τον απόλυτο εφιάλτη θα ζήσει ο Μανώλης στο δεύτερο κύκλο, μιας και οι τύψεις που τον βαραίνουν δεν αντέχονται μετά την σύλληψη του Μαθιού , η οποία ανοίγει νέο κύκλο αίματος με την δολοφονία του Άγγελου, την οποία πιστεύει ότι διέπραξε εκείνος!

Στο μυαλό του, έχει μόνο το ότι έπρεπε από την αρχή να είχε μιλήσει για τον δολοφόνο του Στεφανή, κάτι που θα είχε γλυτώσει όλους από όλα, και από τα φονικά μαζί! Οι δικοί του άνθρωποι έχουν πλέον αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του όμως κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό, μιας και σε όποιον μιλήσει φοβάται μην έχει την κατάληξη του Άγγελου.

'Όπως ανέφερε και ο ίδιος σε συνέντευξη του: «Είπα ήδη σε έναν για τη δολοφονία του Στεφανή και δεν πήγε πολύ… καλά! Αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από το φόβο. Έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό και να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό. Δεν το άντεξε όμως. Και πάνω σε αυτή την κρίση πανικού το είπε. Ήταν μια ακραία στιγμή και ειπώθηκε.

Ο Μανώλης θα καταλάβει ότι κατά λάθος έκανε κάτι, το οποίο θα το μετανιώσει πολύ. Και μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις, διάφορα συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος. Το ποιος σκότωσε τον γιατρό θα το μάθετε του χρόνου. Μετά από αυτόν τον θάνατο, ξεκινάει ένας πόλεμος. Οι ιστορία και οι συγκρούσεις κλιμακώνονται».