Μπαίνει στο Σασμό και φέρνει τα πάνω κάτω! Γνωστός πολιτικός "εισβάλλει" στη δεύτερη σεζόν της σειράς

Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μπαίνει στο Σασμό και φέρνει τα πάνω κάτω! Γνωστός πολιτικός

Η αγωνία μας για την συνέχεια και τις καταιγιστικές εξελίξεις που πρόκειται να έρθουν στον δεύτερο κύκλο του Σασμού, έχει φτάσει στο κόκκινο και δεν πέρασαν ούτε λίγος καιρός από το τελευταίο επεισόδιο. Οι ηθοποιοί, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον Σεπτέμβρη και σε δηλώσεις τους, λίγο λίγο αποκαλύπτουν και κάτι που μας κάνει να υποπτευόμαστε τι μας περιμένει!

Είναι γεγονός πως έρχονται νέα πρόσωπα, που κουβαλά ο καθένας τις δικές του ιστορίες, αλλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, μέχρι πριν λίγες ώρες, που μαθεύτηκε πως θα δούμε και πρόσωπα από την πολιτική!

Ποιος πολιτικός έρχεται στον Σασμό;

Ο λόγος για τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και Aντιδήμαρχο Πολιτισμού στο Δήμο Χαϊδαρίου Μάνο Πετούση, ο οποίος εισβάλλει με ρόλο κλειδί στη σειρά και πρόκειται να υποδυθεί έναν γιατρό, παντρεμένο με την πρώην σύζυγο του Βρουλάκη (Στέλιος Μάινας), η οποία είναι εισαγγελέας και θα την υποδυθεί η Γιώτα Φέστα.

 Γνωστός πολιτικός 'εισβάλλει' στη δεύτερη σεζόν της σειράς

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μάνος Πετούσης έχει λάβει μέρος και σε άλλες εμβληματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως «Το νησί» και «Οι μάγισσες της Σμπύρνης».

Μπαίνουν στον δεύτερο κύκλο 2 ηθοποιοί "φωτιά"

Το βράδυ της Τετάρτης 8/7 προβλήθηκε το μεγάλο φινάλε της σειράς «Σασμός» και ο πρώτος κύκλος έληξε με αίμα. Στην τελευταία σκηνή είδαμε τον Φραγκιαδάκη να πηγαίνει να συλλάβει τον Μαθιό, λίγο πριν αυτός πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί τη Βασιλική. Ο πυροβολισμός που ακούστηκε αιφνιδίασε τους πάντες, ενώ ποτέ δεν ακούσαμε για ποια δολοφονία συλλαμβάνεται ο Μαθιός.

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο, ο Μαθιός θα συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία του Άγγελου, καθώς δίπλα από το πτώμα του βρέθηκαν τα κλειδιά του μαγαζιού της οικογένειας Σταματάκη.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μία μέρα μετά το τέλος της πρώτης σεζόν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σεζόν(δείτε εδώ αποκλειστικό του β' κύκλου) ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την φετινή.

«Χθες τελείωσε η προβολή του πρώτου κύκλου του Σασμού, σήμερα ξεκινάμε τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την αγάπη του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ξεχωριστούς συναδέλφους και συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες για την όμορφη χρονιά που πέρασε και ένα μεγάλο χαμόγελο για την χρονιά που έρχεται!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Σασμός Αυγουστίδης

Σασμός Αυγουστίδης σκηνη

Σασμός Αυγουστίδης σκηνες β κυκλου

Σασμός Αυγουστίδης φαμελη

Σασμός Αυγουστίδης ΤζομπανάκηΣασμός Αυγουστίδης β κυκλος