«Σασμός»: Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει όσα θα δούμε στον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς

Ακόμα δεν τέλειωσε ο πρώτος κύκλος και ανυπομονούμε για τον δεύτερο...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Σασμός»: Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει όσα θα δούμε στον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς

Τον αγαπημένο ηθοποιό Δημήτρη Ήμελλο φιλοξένησε σήμερα 21/7 η εκπομπή «Αlpha Τώρα» και φυσικά μας αποκάλυψε αυτό που απασχολεί όλο το κοινό, τις εξελίξεις δηλαδή στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σασμός». Δεν παρέλειψε φυσικά εκτός από τα spoilers να μιλήσει και για τις αιτίες της επιτυχίας της παραγωγής του Alpha, που αγαπήθηκαν όσο λίγες από το ελληνικό κοινό.

Εκτός από τον πατέρα στον «Σασμό» απολαύσαμε και σε ρόλο έκπληξη και τον γιο του Ήμελλου που είναι και σκηνοθέτης της σειράς. Μάλιστα ο Αργύρης Πανταζάρας που από ότι φαίνεται τους δένει μια μακρά σχέση πέρα από την επαγγελματική τους, δημοσίευσε και φωτογραφία τους αποκαλύπτοντας πόσα χρόνια τον ξέρει.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη β' σεζόν του Σασμού - Όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ήμελλος

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ήμελλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Μαθιός συλλαμβάνεται από τον Αντώνη για τον φόνο του Άγγελου. Ο φόνος του Στεφανή Σταματάκη εκκρεμεί. Παίζεται ένα παιχνίδι σε τι βαθμό και πώς είναι εμπλεκόμενη η οικογένεια Σταματάκη στους δύο φόνους. Χρησιμοποιείται ο φόνος του Άγγελου για να βγουν άλλα λαβράκια».

«Η σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα… Κάθε φορά που πάει να χαρεί ο Αντώνης κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα…. Η ευχή του κόσμου, να δει το ζευγάρι μαζί, θα γίνει πραγματικότητα. Σεναριογράφου θέλοντος και θεού επιτρέποντος ο Αντώνης θα το πάρει το κορίτσι. Το πότε θα το δούμε!».

«Η επιτυχία του “Σασμού” οφείλεται στην ομαδική δουλειά, στους συντελεστές και τους ικανότατους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα και το καλό σενάριο. Και το κερασάκι, ο τόπος, η Κρήτη. Ένας τόπος της φαντασίας, ένα γαλατικό χωριό που μας θυμίζει πολύ όμορφα πράγματα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Ήμελλος στην καλοκαιρινή εκπομπή του Alpha.

Μαρίνα και Αντώνης επιτέλους παντρεύονται!

Μετά το απίστευτο ρεπορτάζ για την εξέλιξη που θα έχει ο χαρακτήρας της Καλλιόπης στη σειρά (δείτε εδώ περισσότερα) επιστρέφουμε με σούπερ νέα! Ύστερα από πολλά χρόνια αναμονής το πιο αγαπητό ζευγάρι του Σασμού, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρά τις αντιρρήσεις του νεοφερμένου... Παύλου Βρουλάκη!

Ο Αντώνης δεν... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr