Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

''Αυτός που πίστευε καρτερούσε...'' - O Kωνσταντίνος Καζάκος αποκαλύπτει φωτογραφία του από το «Κόκκινο Ποτάμι»

Δεν κρατιούνται οι συντελεστές της σειράς...

''Αυτός που πίστευε καρτερούσε...'' - O Kωνσταντίνος Καζάκος αποκαλύπτει φωτογραφία του από το «Κόκκινο Ποτάμι»
TV 21.07.2022 21:00
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι συντελεστές την έναρξη της δεύτερης σεζόν της αγαπημένης σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι». Οι μηχανές της παραγωγής είναι στο φουλ και φροντίζουν μάλιστα να δημοσιεύουν συχνά φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα προκειμένου να κρατούν σε εκγρήγορση τους θαυμαστές. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Καζάκου, που υποδύεται τον ντόκτορ Νικολαίδη, να δημοσιεύσει μια σπάνια φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Η νέα σεζόν αναμένεται γεμάτη εκπλήξεις, αγωνία και συγκλονιστικές σκηνές. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που για τα ''μάτια'' της σειράς εγκατέλειψαν την προηγούμενη τηλεοπτική τους στέγη. Ένας από αυτούς πρωταγωνιστούσε στη γη της Ελιάς, πήρε μεταγραφή στο Κόκκινο Ποτάμι, αφού στην προηγούμενή του δουλειά τον...πέθαναν.

Η νέα φωτογραφία του Καζάκου από το γύρισμά του β' κύκλου της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»

«Αυτός που πίστευε καρτερούσε....», γράφει ο ηθοποιός σε νέα του ανάρτηση

O γιατρός της σειράς Κωνσταντίνος Καζάκος σε γύρισμα

«Ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών...» - Το μεγάλο spoiler του Μανούσου Μανουσάκη για το Κόκκινο Ποτάμι

Είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν στο Κόκκινο Ποτάμι, μιας ιστορικής σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, και ετοιμάζεται να το ξανακάνει από την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο σήμερα αποκάλυψε περισσότερα!

Ο λόγος για τον Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 19/7, μίλησε για τις προετοιμασίες της επιστροφή της σειράς σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και για όλα όσα έρχονται προσεχώς στις οθόνες μας.

«Ο δεύτερος κύκλος, η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού ξεκινά από εκεί που τελείωσε ο πρώτος. Δηλαδή 19 Μαϊου του 1919, όπου ο Κεμάλ εκφωνεί τον εμπρηστικό και διχαστικό του λόγο στη Σαμσούντα και ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στα ελληνικά τεκτενόμενα, όπως ο διχασμός και η διεθνής πολιτική, που θα τα βιώσουμε μέσα από το πετσί των ηρώων μας.

Θα δούμε πως η πολιτική σημαίνει ζωή ή θάνατος για τους ανθρώπους και θα περάσουμε στην καταστροφή της Σμύρνης μέχρι το 1923 στην ανταλλαγή των πληθυσμών. Αυτά τα τραγικά τέσσερα χρόνια για τον ελληνισμό».

«Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε για γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη σε έναν συγκλονιστικό χώρο που έχουμε μετατρέψει σε μια αγορά εποχής. Εδώ πέρα θα συντελεστούν δράματα, ευτυχείς και τραγικές στιγμές με τον Όμηρο Πουλάκη και την Αναστασία Παντούση » συμπλήρωσε ο Μανούσος Μανουσάκης στο τέλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόκκινο Ποτάμι: Είναι επίσημο - Επιστρέφει σύντομα στους δέκτες μας

Δεν είναι για το Κόκκινο Ποτάμι - Μαζί και στην τηλεόραση Παπαζήσης και Παντούση

Share