Elif: Η Κιγιμέτ νιώθει στριμωγμένη και κατηγορεί τον Μαχίρ στο τηλέφωνο για ό,τι συνέβη

Όσα θα δούμε στο αυριανό 22/7 επεισόδιο της σειράς του STAR

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Elif: Η Κιγιμέτ νιώθει στριμωγμένη και κατηγορεί τον Μαχίρ στο τηλέφωνο για ό,τι συνέβη

Όπως είδαμε στο σημερινό επεισόδιο 21/7 της τούρκικης σειράς «Elif» η Μελέκ πίστευε ότι δε θα μπορούσε να βγει από τη φυλακή. Ωστόσο όπως θα δούμε αύριο το πρωί μέσα από τη συχνότητα του STAR Η Φικρέτ επισκέπτεται την έπαυλη και ζητά να μιλήσει με όλους για να βρει τα στοιχεία, που λείπουν για την υπόθεση της Μελέκ. Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ συμφωνούν να τη βοηθήσουν, αλλά η Κιγιμέτ τη δυσκολεύει.

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό 22/7 επεισόδιο της Elif

H Κιγιμέτ συμφωνεί να τη συναντήσει μετά την επιμονή της Χουμεϊρά και η Φικρέτ της υποβάλει πολύ ύποπτες ερωτήσεις. Η Κιγιμέτ νιώθει στριμωγμένη και κατηγορεί τον Μαχίρ στο τηλέφωνο για ό,τι συνέβη, μετά την αποχώρηση της Φικρέτ. Ο Μαχίρ της λέει ότι θα αλλάξει θέση με τη Μελέκ σύντομα και την κάνει έξαλλη. Η αρτηριακή πίεση της Ματσιντέ αυξάνεται και νιώθει άρρωστη.

Η Κιγιμέτ κατηγορεί τη Φικρέτ ότι την αναστάτωσε και προσπαθεί να πάρει τον Κερέμ με το μέρος της. Η Φικρέτ δουλεύει όλη τη νύχτα για να βρει στοιχεία. Ο Κερέμ την επισκέπτεται έξαλλος για να ρωτήσει για την ανάκρισή της. Η Φικρέτ δείχνει υπομονή στο ξέσπασμα του και τον πείθει να την ακούσει. Του δείχνει πολύ σημαντικά στοιχεία, που αποδεικνύουν την αθωότητα της Μελέκ. Ο Ακίν επιστρέφει από την Ιταλία και προσπαθεί να κερδίσει...

"Κάντε την να υποφέρει" - Η Κιγιμέτ διατάζει να εξοντώσουν την Μελέκ

Ο κακός χαμός ξανά στην Elif! Μια νέα δολοφονική επίθεση οργανώνει η Κιγιμέτ εναντίον της Μελέκ (δείτε εδώ τι συνέβη στην προηγούμενη), μόνο που η τελευταία πληροφορείται το σατανικό σχέδιο και αποφασίζει να ξεσκεπάσει την αδίστακτη γυναίκα και τη Φιντάν.

Η Φικρέτ σιγουρεύεται πια πως... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr