Τον αποχαιρέτησε με τον πιο γλυκό τρόπο - Το μήνυμα της Φωτοπούλου για την αποχώρηση του Παυλόπουλου από το Open

«Καλά ταξίδια σ’ απάνεμα νερά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τον αποχαιρέτησε με τον πιο γλυκό τρόπο - Το μήνυμα της Φωτοπούλου για την αποχώρηση του Παυλόπουλου από το Open

Ο Άκης Παυλόπουλος είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας πολύ πετυχημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει το OPEN και στο εξής να ανήκει στην ομάδα του ΣΚΑΪ.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 29/7 ο ίδιος αποχαιρέτησε οριστικά φίλους και συνεργάτες, αφού έχει βρει νέα τηλεοπτική στέγη του «Ώρα Ελλάδος». Οι συνεργάτες του με τη σειρά τους του έδειξαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, το πόσο αγαπητός ήταν κάτι, που συγκίνησε τη γυναίκα του Ελένη Φωτοπούλου κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση για το πρόσωπο του στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ελένης Φωτοπούλου για το τέλος του Άκη Παυλόπουλου από το Open

«Να φεύγεις… και να έχουν όλοι οι συνεργάτες σου μια καλή κουβέντα να πουν. Να σε αποχαιρετούν συγκινημένοι… Μεγαλύτερη επιβράβευση απ´ αυτή δεν υπάρχει!

Βλέπεις οι δουλειές είναι μια δεύτερη οικογένεια κι εγώ ξέρω από πρώτο χέρι πως εσύ Άκη, πρώτα και πάνω απ´ όλα την οικογένεια έχεις, τους ανθρώπους σου! Καλή συνέχεια, καλά ταξίδια σ’ απάνεμα νερά, με τη γενναιόδωρη καρδιά σου για πυξίδα!».

Έξαλλος ο Άκης Παυλόπουλος με τηλεθεατή στο φινάλε της εκπομπής

Δεν είχε μόνο συγκινήσεις ο Άκης Παυλόπουλος στην τελευταία του παρουσία στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, αλλά και κάποια νεύρα. Συγκεκριμένα, ένας τηλεθεατής έστειλε ένα υβριστικό μήνυμα ως προς τον ίδιο αλλά και τους συντελεστές της εκπομπής που προκάλεσε την έκρηξη του ίδιου, ενώ δεν δίστασε να διακόψει και τη ροή του προγράμματος προκειμένου να απαντήσει στον αέρα.

Είχαν προηγηθεί όμορφες ευχές προς τον παρουσιαστή αλλά και λουλούδια, καθώς ο σταθμός παρά την αποχώρησή του για τον ΣΚΑΙ θέλησε να τον τιμήσει για την εξαιρετική συνεργασία τους. Το πιο όμορφο μήνυμα βέβαια το ετοίμασαν τα ίδια του τα παιδιά που πήραν τηλέφωνο την ώρα της εκπομπής και του ευχήθηκαν σε live σύνδεση με τον ίδιο να συγκινείται φανερά.

«Στέλνει ένας φίλος και δεν είναι και στα καλά του. Θέλω να πω στον κύριο που μας εύχεται αυτό που μας εύχεται γιατί αυτό έχει στο μυαλό του, τόση σαπίλα- ότι αντευχόμαστε», είπε αρχικά ο Άκης Παυλόπουλος.

Η Ευλαμπία Ρέβη, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που διάβαζε, αναρωτήθηκε: «Πώς μπορείτε να ξυπνάτε το πρωί και να στέλνετε κατάρες να αρρωστήσουμε και να πεθάνουμε»;

«Αντευχόμαστε να πάτε στο καλό γιατί κάπου αλλού μας στέλνετε. Για το υπόλοιπο να έχετε την υγειά σας κι εσείς και η οικογένειά σας», είπε ο Άκης Παυλόπουλος και συνέχισε την εκπομπή.