Τους ανήκει πλέον και με τη ''βούλα'' - Το OPEN ανακοίνωσε επίσημα τον δημοσιογράφο που έρχεται από τον ANT1

Επί χρόνια στις τηλεοπτικές μας οθόνες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τους ανήκει πλέον και με τη ''βούλα'' - Το OPEN ανακοίνωσε επίσημα τον δημοσιογράφο που έρχεται από τον ANT1

Άλλη μια τηλεοπτική μεταγραφή είναι γεγονός για τη φετινή σεζόν και αυτή δεν είναι άλλη από τη μετακίνηση του Παναγιώτη Στάθη από τον ANT1 στο OPEN. Το κανάλι έβγαλε μόλις σήμερα 2/8 την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολύ γνωστό παρουσιαστή, παρά το γεγονός ότι γίνονταν καιρό οι συζητήσεις για την απόκτηση του.

Ακόμα ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος ακολούθησε παρόμοια πορεία και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καμπουράκης, που αποχώρησε με βαριά καρδιά από τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα», με το κλίμα να είναι στενάχωρο στην τελευταία μετάδοση. Ο ίδιος πήρε τελικά τη μεταγραφή στο OPEN παρά τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από την τηλεόραση προκειμένου να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για τον Παναγιώτη Στάθη

«Το ΟΡΕΝ καλωσορίζει στη δημοσιογραφική του ομάδα τον Παναγιώτη Στάθη, διακεκριμένο επαγγελματία με πολύχρονη και επιτυχημένη διαδρομή. Η εγκυρότητα στην κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων από το 1993 και η ανεξαρτησία των απόψεών του έχουν σφραγίσει αυτή την πορεία.

Θα αποτελέσει ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του ΟΡΕΝ και θα ενισχύει με τη γνώση και την εμπειρία του τα δελτία Ειδήσεων και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την πρωϊνή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, ενώ παρενέβαινε με ρεπορτάζ και σχόλια στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων. Τα προηγούμενα 25 χρόνια συνεργάστηκε ως ρεπόρτερ και παρουσιαστής με το STAR.

Μακρά ήταν η θητεία του στο δικαστικό ρεπορτάζ, το οποίο κάλυπτε για λογαριασμό της Ελευθεροτυπίας. Είναι ιδρυτής και διαχειριστής του πρώτου ειδησεογραφικού δικαστικού site στη χώρα (dikastiko.gr)».

Ο Παναγιώτης Στάθης ανακοινώθηκε επίσημα από το OPEN

Βαρύ το κλίμα στους Πρωινούς Τύπους - Ανακοίνωσαν το οριστικό τέλος και αποχαιρέτησαν Ρογκάκος και Στάθης

Οριστική αυλαία έριξε πριν από ένα μήνα η εκπομπή Πρωινοί Τύποι που έπαιζε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης αποχαιρέτησαν εμφανώς συγκινημένοι τους τηλεθεατές μετά από 3 χρόνια που ήταν ο ένας στο πλευρό του άλλου - δείτε τι τηλεθέαση σημείωναν.

Νίκος Ρογκάκος: «Τελειώνει η σεζόν και πρέπει να σας πούμε ότι τελειώνει και ένα ωραίο τρίχρονο ταξίδι που κάναμε όλοι μαζί. Είναι η τελευταία μας εκπομπή αυτή. Εμείς από την πλευρά μας να σας ευχηθούμε να έχετε ένα πολύ πολύ όμορφο καλοκαίρι».

Παναγιώτης Στάθης: «Ήταν ένα ταξίδι ωραίο. Να ξέρετε ότι εμείς βάλαμε όλο μας το είναι και όλες μας τις δυνάμεις για να δείξουμε κάτι ωραίο, Θα πρέπει να σας πούμε ότι εμείς περάσαμε και καλά εδώ. Ζοριστήκαμε, γελάσαμε, πονέσαμε, αγχωθήκαμε… ήταν μια κανονική δημοσιογραφική δουλειά. Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ όλους. Ομολογώ ότι είμαι λίγο συγκινημένος. Να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του σταθμού και το διοικητικό προσωπικό και όλο τον κόσμο.

Ένα πράγμα θέλω να πω, στον ΑΝΤ1 κέρδισα φίλους και επαγγελματικά και προσωπικά. Ο Νίκος Ρογκάκος είναι αδελφός μου, το ξέρει. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, σημασία έχει να είμαστε καλά, να πηγαίνουμε παρακάτω και να κάνουμε ωραία πράγματα».

Νίκος Ρογκάκος: Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΑΝΤ1. Τον κ. Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος μας εμπιστεύθηκε αυτά τα τρία χρόνια… Πολύ περισσότερο ευχαριστούμε εσάς που αυτά τα τρία χρόνια μας εμπιστευθήκατε και μας φέρατε πολλές φορές στην κορυφή αλλά και στην πρώτη θέση στις καρδιές σας και στην τηλεθέαση, που για εμάς δεν έχει σημασία το αν είμαστε πρώτοι δεύτεροι τρίτοι. Σημασία έχει να κάνουμε τη δουλειά μας καλά χωρίς παρεμβάσεις και με τη δική σας μεγάλη υποστήριξη. Πρέπει να πω ότι από τον Παναγιώτη Στάθη έμαθα πολλά στη συνεργασία μας και πάμε λίγο πιο μπροστά.

«Στήσαμε τρία χρόνια μια εκπομπή που δεν θα πάει χαμένη. Θα συνεχιστεί από το φθινόπωρο με άλλους εκλεκτούς συναδέλφους, οι οποίοι θα λάβουν τη σκυτάλη και θα είναι μαζί σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα τους δώσετε την ευκαιρία να είναι πρώτοι και να είναι πάντα εδώ ως άνθρωποι της ενημέρωσης και να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν».

Πρωινοί Τύποι τελευταία εκπομπή