Φαίη Μαυραγάνη: Η επιστροφή της στον ANT1 έχει ''άρωμα'' Νίκου Μάνεση

Στα μονοπάτια του συζύγου της η γνωστή παρουσιάστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Φαίη Μαυραγάνη: Η επιστροφή της στον ANT1 έχει ''άρωμα'' Νίκου Μάνεση

Η μεταγραφή της Φαίης Μαυραγάνη από το Open στον Ant1 είναι ένα από τα πιο σημαντικά τηλεοπτικά γεγονότα του καλοκαιριού. Η παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου μετά από 10 χρόνια απουσίας και ετοιμάζεται να αναλάβει μια εκπομπή που έχει σχέση με το σύζυγό της Νίκο Μάνεση, όπως ανακοινώθηκε και μέσα από το λογαριασμό του καναλιού στο Instagram.

Το αντίο της προς το Open στην τελευταία εκπομπή του «Τώρα ότι συμβαίνει» ήταν κάπως βαρύ, αφού είχε να αποτιμήσει εννέα ολόκληρα χρόνια παρουσίας, τις χαρές και τις λύπες, αλλά και να αποχαιρετίσει τους καλούς της συνεργάτες αλλά και τους παράγοντες που την προτίμησαν. Στο τέλος είπε κιόλας δυο κουβέντες για την αξία της και για τα λόγια που έχει ακούσει.

Ποια εκπομπή αναλαμβάνει η Φαίη Μαυραγάνη και ποια η σχέση με τον Μάνεση

Η παρουσιάστρια θα αναλάβει την εκπομπή «Στούντιο με θέα». Ήταν η εκπομπή που παρουσίαζε πριν από μια δεκαετία ο σύζυγός της, Νίκος Μάνεσης. Σε αυτήν την εκπομπή μάλιστα ήταν συμπαρουσιάστρια και αυτή η εκπομπή τους έφερε κοντά με κατάληξη φυσικά τον μακρόχρονο γάμο τους και τα δύο τους παιδιά.

Η Φαίη Μαυραγάνη λοιπόν πλέον αναλαμβάνει να την παρουσιάσει τα Σαββατοκύριακα από τον Σεπτέμβρη.

H ανακοίνωση του Ant1 για τη Φαίη Μαυραγάνη

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, τη Φαίη Μαυραγάνη. Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα. Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

Φαίη Μαυραγάννη - Αντ1