Elif: Ο Σαφάκ μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Πέμπτης 4/8;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Ο Σαφάκ μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην Elif για άλλη μία φορά, καθώς εκεί που όλοι περιμένουν την οργισμένη αντίδραση της Κιγιμέτ μετά την αποτυχία της Φιντάν, ο Τουφάν θα προχωρήσει σε μία πράξη που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 4/8 στην Elif

Επεισόδιο 1112

Ο Εμιρχάν και ο Τουφάν κατευθύνονται στη Σαμψούντα. Ο Εμιρχάν είναι πολύ ενθουσιασμένος αλλά δεν ξέρει πως ο Τουφάν δεν έχει καμία πρόθεση να τον επιστρέψει στη Ζουλιντέ. Το αυτοκίνητο του Τουφάν χαλάει στο δρόμο. Εν τω μεταξύ, η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και η Λεμάν, ανακαλύπτουν ότι ο Εμιρχάν δεν είναι στο σπίτι.

Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ ότι ο Τουφάν μπορεί να πηγαίνει τον Εμιρχάν στη Σαμψούντα. Αφήνουν τη Λέμαν στο σπίτι και κατευθύνονται στη Σαμψούντα. Όταν το αυτοκίνητο επισκευάζεται, ο Εμιρχάν μαθαίνει την αληθινή πρόθεση του Τουφάν και βρίσκει ένα τηλέφωνο.

Elif

Τηλεφωνεί στη μητέρα του και της λέει τι συμβαίνει και πού βρίσκεται. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ προλαβαίνουν τον Tουφάν. Θέλουν να σώσουν τον Εμιρχάν, αλλά ο Τουφάν δεν τους αφήνει να φύγουν και μαχαιρώνει τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εγχείρηση.

Οι εξελίξεις της Παρασκευής 5/8

Επεισόδιο 1113

Ο Σαφάκ τραυματίζεται σοβαρά και υποβάλλεται σε χειρουργείο. Η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν βρίσκονται στο νοσοκομείο και περιμένουν νέα. Και οι δύο είναι πολύ λυπημένοι. Ο Τουφάν εμφανίζεται και απειλεί τη Ζουλιντέ να μην πει την αλήθεια στην αστυνομία, πως δηλαδή τραυμάτισε τον Σαφάκ. Η Λεμάν καταλαβαίνει ότι η Ζουλιντέ λέει ψέματα στην αστυνομία και θυμώνει επειδή πιστεύει ότι προστατεύει τον πρώην σύζυγό της.

Η Ζουλιντέ προσπαθεί να ηρεμήσει τη Λεμάν αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Λεμάν δεν θέλει πια η Ζουλιντέ να την αποκαλεί μητέρα. Πιστεύει ότι η Ζουλιντέ έγινε αιτία για να τραυματιστεί ο γιος της και τη βλέπει πια ως εχθρό. Η Κιγιμέτ ακούει κρυφά την Ελίφ και τον Μαχίρ να μιλάνε.

Ο Μαχίρ υπόσχεται στην Ελίφ ότι η Μελέκ θα βγει από τη φυλακή. Η Κιγιμέτ θυμώνει και αγχώνεται. Η Ελίφ γίνεται εξαιρετικά χαρούμενη και αισιόδοξη και αγκαλιάζει τον Μαχίρ. Η Φικρέτ πιστεύει ότι η Κιγιμέτ είναι η ένοχη και το λέει στον Μαχίρ. Ο Μαχίρ αγχώνεται αλλά έχει χρόνο για να βρει μια λύση