''Kι αν κάτι έχω ανάγκη, είναι τα...'' - Η Αλεξάνδρα Καϋμένου αποκαλύπτει τι έχει στερηθεί λόγω του επαγγέλματός της

''Όταν κάνουμε όνειρα ο θεός γελάει''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Kι αν κάτι έχω ανάγκη, είναι τα...'' - Η Αλεξάνδρα Καϋμένου αποκαλύπτει τι έχει στερηθεί λόγω του επαγγέλματός της

Η παρουσιάστρια του Alpha Αλεξάνδρα Καϋμένου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Τύπος TV» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι είναι αυτό που έχει στερηθεί περισσότερο λόγω της δουλειάς της, ενώ είπε και δυο λόγια για το μέλλον και τα όνειρά της. Η δημοσιογράφος παρά την εποχή δουλεύει σε κανονικούς ρυθμούς, αφού παρουσιάζει την καλοκαιρινή εκπομπή ενημέρωσης Alpha Τώρα.

Ήταν δύσκολη η αποχώρησή της από την ΕΡΤ μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, ωστόσο όπως δήλωσε και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, έπρεπε να ζυγίσει καλά τις καταστάσεις και να προχωρήσει στην επαγγελματική της ζωή. Πλέον έχει εναρμονιστεί απόλυτα στο νέο της ρόλο και η εκπομπή φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά, αφού είναι από τις λίγες που διατηρούνται το καλοκαίρι.

Η συνέντευξη της Καυμένου για της στερήσεις του επαγγέλματος

-Ποια είναι τα μυστικά σου για να είσαι πάντα τόσο καλοντυμένη και όμορφη;

«Αρχικά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το μοναδικό πράγμα που κάνω είναι να φροντίζω όσο περισσότερο μπορώ το δέρμα μου γιατί το ταλαιπωρώ καθημερινά με το μακιγιάζ».

-Δίνεις μεγάλη σημασία στην εμφάνισή σου;

«Μου αρέσει να είμαι περιποιημένη, όπως άλλωστε σε όλες τις γυναίκες. Δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία. Δεν έχω και την υπομονή να ασχοληθώ για πολλή ώρα. Ακόμα και για την εκπομπή που χρειάζεται μία διαφορετική ετοιμασία το πρώτο πράγμα που λέω στα παιδιά που μας περιποιούνται το πρωί είναι «γρήγορα να τελειώνουμε, έχω δουλειά».

-Στα 30 σου τι ονειρεύεσαι για το μέλλον;

«Όταν κάνουμε όνειρα, ο Θεός γελάει. Και κάθε φορά που κάνω όνειρα αυτή η ρήση επαληθεύεται. Στα 30 μου λοιπόν και ούσα λίγο πιο ώριμη πλέον, αυτό που θέλω είναι πρωτίστως να έχουμε υγεία εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Σε δεύτερο επίπεδο έρχεται η επαγγελματική εξέλιξη. Νομίζω ότι τώρα είναι η στιγμή να επενδύσω στη δουλειά μου και αυτό είναι που με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση. Κι αν κάτι έχω ανάγκη σε προσωπικό επίπεδο, είναι τα ταξίδια που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και λόγω covid έχω στερηθεί».

Η Αλεξάνδρα Καυμένου πλέον στον Alpha

Αποκάλυψε τη στιγμή που την έκανε να βουρκώσει στον αέρα

Στην ίδια συνέντευξη ερωτήθηκε το εξής:

-Ποια είναι η πιο δύσκολη κατάσταση που έχεις κληθεί να διαχειριστείς στον αέρα εκπομπής τα χρόνια που κάνεις τηλεόραση;

«Είναι αρκετές στιγμές που συγκινούμαι από τις ειδήσεις που καλούμαστε να διαχειριστούμε στον αέρα. Για παράδειγμα στην πυρκαγιά της Πεντέλης βούρκωσα κάποια στιγμή από την περιγραφή ενός ανθρώπου που έβλεπε το σπίτι καμένο».