Από τις «Άγριες Μέλισσες» μαζικά στο «Μαύρο Ρόδο» - Οι πασίγνωστοι ηθοποιοί που ''μετακομίζουν'' στη νέα σειρά του MEGA

Ηχηρές μεταγραφές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Από τις «Άγριες Μέλισσες» μαζικά στο «Μαύρο Ρόδο» - Οι πασίγνωστοι ηθοποιοί που ''μετακομίζουν'' στη νέα σειρά του MEGA

Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι έτοιμη να ξεκινήσει και όπως μαρτυρά ο αριθμός των σειρών που θα δούμε φέτος στις οθόνες μας τα κανάλια έχουν στραφεί προς την μυθοπλασία, καθώς φαίνεται ότι είναι ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Και μπορεί η μεγάλη επιτυχία «Άγριες Μέλισσες» να έριξε οριστική αυλαία μετά από τρία χρόνια, ωστόσο πολλοί από τους πρωταγωνιστές μετακομίζουν μαζικά στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Και δεν είναι βέβαια οι μόνοι, αφού και άλλοι ηθοποιοί που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά του ANT1, θα βρεθούν από φέτος σε άλλες παραγωγές. Έτσι η άφιξη του καλοκαιριού επιβεβαιώθηκε και πασίγνωστος πρωταγωνιστής της σειράς, ξεκίνησε γυρίσματα για τον Alpha και τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού».

Ποιους ηθοποιούς των «Άγριων Μελισσών» θα δούμε στο «Μαύρο Ρόδο»;

Σύμφωνα με την On Time, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης, η τηλεοπτική οικογένεια των Σεβαστών από το Διαφάνι, αλλά και η Θεοφανία Παπαθωμά και η Ελένη Καρακάση έρχονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας σειράς του Μεγάλου Καναλιού.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, στη σειρά πρωταγωνιστού επίσης οι: Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχάλης Ταμπακάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.

Η υπόθεση της νέας σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο»

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η αδελφή Ελισάβετ, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Μικρή είχε πάθει μηνιγγίτιδα και οι γονείς της την έταξαν στη Παναγία, με αποτέλεσμα το κορίτσι, όταν έγινε καλά, το προέτρεψαν να ακολουθήσει τη μοναστική ζωή.

Μετά από έναν μεγάλο σεισμό, το μοναστήρι εμφανίζει ρωγμές και τεράστιες ζημιές. Η ηγουμένη ζητεί από την αδελφή Ελισάβετ που είναι ακόμη δόκιμη καλόγρια να πάει για λίγο στο χωριό της που βρίσκεται έξω από τα Γιάννενα μέχρις ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Εκεί, η αδελφή Ελισάβετ θα παρευρεθεί στο πάρτι που θα οργανώσει η θετή αδελφή της και θα γνωρίσει τον νεαρό που θα της κλέψει την καρδιά. Εκείνος, απόλυτα ερωτευμένος μαζί της, θα την κυνηγήσει ως το μοναστήρι. Ο έρωτας αυτός θα βάλει την μοναχή σε δίλημμα: Να ακολουθήσει την καρδιά της και να ερωτευτεί ή να παραμείνει στην επιλογή της μοναστικής ζωής;