Elif: Η Kιγιμέτ ταράζεται όταν βλέπει τη Φικρέτ στην έπαυλη

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό 11/8 επεισόδιο της σειράς του STAR

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Elif: Η Kιγιμέτ ταράζεται όταν βλέπει τη Φικρέτ στην έπαυλη

Kαι αφού στο προηγούμενο επεισόδιο της Elif, είδαμε την Ζουλιντέ να κατηγορεί την Ελίφ για την κατάσταση του Σαφάκ, ήρθε η ώρα για άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε άυριο 11/8. Σε αυτό θα δούμε την Κιγιμέτ να....

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό 11/8 επεισόδιο της Elif

Αύριο λοιπόν και ενώ η Μπιρτσέ μαζεύει τα πράγματα του Ακίν στην εταιρία, λυπάται πολύ που δεν του είπε να μείνει. Την ίδια στιγμή στην πόρτα εμφανίζεται ο Ακίν. Η Μπιρτσέ είναι τόσο χαρούμενη όταν βλέπει τον Ακίν. Παράλληλα η Κιγιμέτ καταστρέφει τα λουλούδια, που φροντίζει η Ελίφ για να τα πάει στη μητέρα της και η Ελίφ λυπάται πολύ όταν το βλέπει αυτό.

Ενώ η Μελέκ πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να βγει από τη φυλακή, η Γκάρις την καθησυχάζει και της λέει ότι ο Μαχίρ θα τη βγάλει από τη φυλακή. Η Φικρέτ έρχεται στην έπαυλη για να μιλήσει με όλους και όπως είναι φυσικό η Kιγιμέτ ταράζεται όταν βλέπει τη Φικρέτ. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να εμποδίσει τη συνομιλία της Ματσιντέ με τη Φικρέτ. Η Κιγιμέτ δεν θέλει να αφήσει μόνη της τη Ματσιντέ αλλά η Φικρέτ δεν το επιτρέπει.

Θρίλερ στη Elif - Η Κιγιμέτ σκοτώνει ακαριαία και θάβει σε βαθύ λάκκο στο δάσος την...

Ακόμα μια τραγωδία στην Elif (δείτε εδώ ποια είναι η άλλη). Τα χέρια της με αίμα θα βάψει η Κιγιμέτ καθώς δεν διστάζει να γίνει δολοφόνος προκειμένου να μη μάθει κανείς τον αδίστακτο χαρακτήρα της και τα σατανικά σχέδια.

Ολα θα αρχίσουν όταν.. διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ & δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το θανατικό στο Tv-24.gr