Elif: Η Κιγιμέτ βάζει σε εφαρμογή το νέο σχέδιο εξόντωσης της Μελέκ

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Τρίτης 16/8;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Κιγιμέτ βάζει σε εφαρμογή το νέο σχέδιο εξόντωσης της Μελέκ

Η Μελέκ κινδυνεύει να πεθάνει, καθώς ύστερα από όσα προβλήθηκαν στο προηγούμενο επεισόδιο της Elif, οι εχθροί της δεν θέλουν να την γλιτώσει ξανά. Δεν είναι, όμως, η μόνη που περνά δύσκολα. Μη χάσετε το επεισόδιο της Τρίτης 16/8.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif της Τρίτη 16/8

Επεισόδιο 1120

Η Χουμεϊρά βρίσκεται στα σύννεφα μετά την έκπληξη του Λεβέντ. Ο Λεβέντ της λέει ότι την αγαπάει τρελά και θέλει να χαθεί στα μάτια της. Ενώ όλα δείχνουν υπέροχα για τους δύο αυτούς ερωτευμένους, η κατάσταση είναι διαφορετική για τον Kερέμ και την Aσλί.

Ο Κερέμ ακούει τη συνομιλία του Μαχίρ στο τηλέφωνο και η αλήθεια έρχεται στο φως. Ο Κερέμ καταλαβαίνει ότι ο Μαχίρ δεν έχει σχέση με την Ασλί. Ωστόσο, όταν αποφασίζει να μιλήσει στην Aσλί για τα συναισθήματά του, η ζημιά έχει γίνει.

Elif

Η Aσλί είναι πληγωμένη και δεν του επιτρέπει καν να μιλήσει. Του λέει ότι δεν θα γίνει σκλάβα των συναισθημάτων της και δεν τον θέλει πια στη ζωή της. Ο Κερέμ νιώθει να χάνει τον κόσμο του. Εν τω μεταξύ, η Φιντάν έχει ένα τρομερό σχέδιο αυτή τη φορά.

Είναι αποφασισμένη να χυθεί αίμα και να σκοτώσει τη Μελέκ! Δίνει στις κρατούμενες μαχαίρια. Φυσικά, οι κρατούμενες δεν θέλουν να πληγώσουν τη Μελέκ, αλλά η Φιντάν τις απειλεί με θάνατο. Όταν μπαίνει η Μελέκ, η Φιντάν βρίσκεται στη μέση του θαλάμου με ένα μαχαίρι.

Οι εξελίξεις της Τετάρτης 17/8

Επεισόδιο 1121

Ο Σαφάκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η Λεμάν έχει ακόμα νεύρα με τη Ζουλιντέ και προσπαθεί να βρει το λάθος της για να την επιπλήξει. Όμως κρύβει τα συναισθήματά της, όταν ο Σαφάκ είναι μαζί τους. Ο Εμιρχάν κοιτάζει τον Τουφάν με τρόμο.

Είναι λυπημένος και ντροπιασμένος και κρατάει τη σιωπή του. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ νιώθουν άγχος επειδή ο Εμιρχάν δεν λέει λέξη. Στο κελί της φυλακής όλες οι κρατούμενες είναι χαρούμενες και γεμάτες καλή ενέργεια. Από τότε που έφυγε η Φιντάν η ζωή τους είναι πιο ήρεμη. Όλες νιώθουν έτσι και επαινούν τη Μελέκ, εκτός από τη Νεσρίν.

Η Γκαρίς και η Τσιτσέκ κάνουν μια λίστα για το μοίρασμα των εργασιών και η Μελέκ δείχνει για άλλη μια φορά την ανωτερότητά της, κάνοντας τη Νεσρίν να νιώθει αμηχανία. Στην έπαυλη, η Ελίφ πηγαίνει στο σχολείο. Η Ματσιντέ αγωνιά για τον Κερέμ. Η Κιγιμέτ έχει χαθεί στις σκέψεις της από τη στιγμή που μίλησε με τη φρουρό στη φυλακή. Τηλεφωνεί στον Μαχίρ για να τον συναντήσει. Όταν βγαίνει έξω, συναντά τη Φικρέτ.