Τρία Μίλια: Τα ένοχα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 2ης σεζόν

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρία Μίλια: Τα ένοχα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 2ης σεζόν

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη δεύτερη σεζόν της σειράς του STAR, Τρία Μίλια, καθώς πέρα από το γεγονός πως θα εισβάλει και ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, οι πρωταγωνιστές θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τους μεγαλύτερους φόβους και τα προβλήματά τους κατάματα.

Κυκλοφόρησε, μάλιστα, και το πρώτο τρέιλερ για όσα θα παρακολουθήσουμε τη χρονιά που έρχεται στο σίριαλ και παίρνουμε μία δυνατή γεύση, που μας αφήνει σε αγωνία.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του 2ου κύκλου για τα Τρία Μίλια

Μια γυναίκα θα βρει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή, σε αχαρτογράφητα νερά. Ένας ισχυρός άντρας θα επιστρέψει στη γενέτειρά του, με στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί, μέχρι το τέλος. Δύο αδέλφια θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν, αλλά και πολύ περισσότερα που τους χωρίζουν.

Μια σύζυγος δεν επιθυμεί καθόλου να θυμάται το παρελθόν της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε. Ένα ήσυχο νησί κρύβει ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά, που είναι έτοιμο να εκραγεί! Μπορεί ένα σκοτεινό παρελθόν να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον;

Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα στην επιφάνεια, οι ήρωες θα βρεθούν λίγο πιο μακριά ή πιο κοντά στον πόνο, στον έρωτα, στο θυμό, στην αγάπη, στη συγχώρεση και στη λύτρωση…

Στον Β’ Κύκλο της σειράς «Τρία Μίλια» όλοι έρχονται αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν τους, με σοκαριστικές αποκαλύψεις αλλά και με τον δυνατό έρωτα και με κάθε πτυχή της ζωής!

«Τα ''Τρία μίλια'' ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ...»

Ο Τόνυ Δημητρίου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό 7ΜέρεςTV και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο, που υποδύεται στην σειρά του Star «Τρία μίλια» -το δήμαρχο της Δρακονήσου - και αν αληθεύει ότι θα τον δούμε σε μια αμερικονοκυπριακή παραγωγή στον κινηματογράφο.

Ο ηθοποιός εώ και κάποιο διάστημα έχει προχωρήσει σε ένα διαφορετικό βήμα καθώς μέσα στην καραντίνα ήταν απαραίτητο να ελιχθεί οικονομικά.

Φαίνεται όντως ότι ο Τίμος είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην οικογένειά του.

Τη γυναίκα του τη σέβεται, την αγαπά και της οφείλει πολλά. Αυτός ήταν ένα παιδί λαϊκής καταγωγής, ενώ η γυναίκα ου φαρμακοποιός, με οικονομική άνεση, από καλή οικογένεια. Του έδωσε πρεστίζ.

Δεν μπορώ να πω ότι τη χρησιμοποίησε για να ανέβει κοινωνικά, αλλά φυσικά και ήξερε πόσο θα τον βοηθούσε αυτός ο γάμος στην προσωπική του ανέλιξη. Ναι, είναι φιλόδοξος, έλκεται από την εξουσία και ονειρεύεται μια πολιτική καριέρα. Αλλά ό,τι κάνει δεν αποσκοπεί στο να περνά καλά ο ίδιος. Τα πάντα αφορούν τη Δέσποινα και τις κόρες του.

Με τη μικρότερη κόρη του την Κλειώ, γιατί δεν τα πηγαίνει καλά;

Η Κλειώ ως χαρακτήρας δεν είναι του χεριού του και αυτό του σπάει τα νεύρα. Αλλά κατά βάθος τη θαυμάζει για αυτό και, φυσικά, την αγαπάει. Θα έλεγα ότι η Κλειώ είναι ίδια ο πατέρας της. Γι’ αυτό και ο ίδιος δυσκολεύεται να την ελέγξει.

Η σειρά έπιασε διψήφια νούμερα και θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν. Τελικά, έκανε τη διαφορά;

Τα «Τρία μίλια» ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ και τελικά όλοι μιλούν για αυτό το σίριαλ. Είμαι πολύ χαρούμενος κόσμος αγκάλιασε την προσπάθειά μας.

Ποιοι είναι οι πιο φανατικοί τηλεθεατές σας;

Τα παιδιά μου, η κόρη μου κι ο γιος μου, ου βρίσκονται στην εφηβεία. Τα παιδιά ου είναι το παν για εμένα.

Αληθεύει ότι θα σας δούμε σε μια αμερικονοκυπριακή παραγωγή στον κινηματογράφο;

Ναι, πρόκειται για μια αγγλόφωνη παραγωγή. Μια κοινωνική, ρομαντική ταινία στην οποία θα έχω σημαντικό ρόλο, αλλά δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα επαγγελματικά μου, τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Το να δουλεύω με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη και με αυτό το καστ ηθοποιών είναι θείο δώρο.

Τόνυ Δημητρίου