Λευτέρης Λαζάρου: Όλα έτοιμα για την επιστροφή του αγαπημένου σεφ στη μικρή οθόνη

Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Λευτέρης Λαζάρου: Όλα έτοιμα για την επιστροφή του αγαπημένου σεφ στη μικρή οθόνη

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό ο αγαπημένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στο masterchef ως κριτή, είναι έτοιμος να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα ως κριτής αυτή τη φορά. Όπως σας είχαμε ενημερώσει βρίσκεται σε συζητήσεις με το Open προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της Ίνας Ταράντου και της νέας της εκπομπής.

Όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς με τη συνεργασία και έτσι ο βραβευμένος σεφ θα δοκιμάσει την τύχη του σε νέο κανάλι αυτή τη φορά και φυσικά σε διαφορετικό εγχείρημα, αφού θα τον βλέπουμε να δημιουργεί και όχι να κρίνει τα πιάτα διαγωνιζόμενων όπως τον είχαμε συνηθίσει.

Ο ρόλος του Λαζάρου στην εκπομπή της Ταράντου στο Open

Oι συζητήσεις του σεφ με τον κανάλι της Παιανίας βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, ένα βήμα πριν από τη συμφωνία, και όπως φαίνεται θα έχει τη δική του στήλη στην εκπομπή της Ίνας Ταράντου.

Μιλάμε για τον πρώτο Έλληνα σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, ενώ έχει καταξιωθεί κατά βάση για τα πιάτα του με ψάρι. Επιπροσθέτως του ανήκει και το εστιατόριο Βαρούλκο στο Μικρολίμανο.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Αυτό θα είναι το περιεχόμενο της εκπομπής στην οποία θα τον δούμε

Το OPEN με επίσημή του ανακοίνωση μας έδωσε πολλές πληροφορίες για τη νέα απογευματινή εκπομπή που αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Ίνα Ταράντου και φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Από τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου και καθημερινά στο νέο πρόγραμμα του OPEN ξεκινά με την Ίνα Ταράντου ένα ταξίδι διαφορετικό, συναρπαστικό και αισιόδοξο. Ένα ταξίδι από αυτά που ονειρευόμαστε, σε τόπους αγαπημένους, σε εμπειρίες, σε γεύσεις, σε φρέσκες προτάσεις και όμορφες ιστορίες.

Η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου ανοίγει ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τα απογεύματά μας αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις.

Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής, «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή video σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου.

Η ελληνικότητα, η εντοπιότητα, ο καθημερινός άνθρωπος αλλά και αγαπημένα πρόσωπα που θαυμάζουμε, έρχονται σε πρώτο πλάνο με ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν, συγκινούν, διδάσκουν και τελικά εμπνέουν, είτε με παρουσία στο πλατό της εκπομπής, είτε με συνδέσεις.

«Γευόμαστε» όλη την Ελλάδα μέσα στο studio -και όχι μόνο- αναδεικνύοντας τα υπέροχα προϊόντα της κουζίνας μας με συνταγές που όλοι θα λατρέψουμε.

Κάθε απόγευμα, Δευτέρα με Παρασκευή, ό,τι μας απασχολεί, μας ενδιαφέρει, μας εξελίσσει και μας συνεπαίρνει θα είναι στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου.

Για όλους εμάς που ταξιδεύουμε με την καρδιά, το μυαλό και τις εικόνες. Που γελάμε δυνατά, που συζητάμε ζωντανά, που συμμετέχουμε ενεργά, που μοιραζόμαστε με πάθος.

«Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, από τις 29 Αυγούστου, καθημερινά στο OPEN.

Η Ίνα Ταράντου αναλαμβάνει νέα εκπομπή στο OPEN