Είναι οριστικό - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το μέλλον της Ζαμπέτογλου και του Αναγνωστόπουλου στο κανάλι

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι οριστικό - Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το μέλλον της Ζαμπέτογλου και του Αναγνωστόπουλου στο κανάλι

Στιγμές ευτυχίας έρχονται για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, καθώς μετά την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ για την εκπομπή τους, Στούντιο 4, βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την πρεμιέρα τους.

Επομένως, από τη Δευτέρα 29/8 και κάθε μέρα στις 16:00 το απόγευμα θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές, με τις όμορφες συνεντεύξεις και τα θέματα που έχουν ετοιμάσει.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4"

Ανανεωμένο, ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία, το «Στούντιο 4», το πιο ξεχωριστό μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, θα μας κρατά συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 16:00 έως τις 19:00, αυτή τη χρονιά διευρυμένο κατά μία ώρα.

Χαλαρές συζητήσεις, όμορφη παρέα, ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, άνθρωποι που αξίζει να γνωρίσουμε, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την προσφορά τους, νέες τάσεις, πολιτισμός, κουβέντες που μας εμπνέουν, θετική ματιά απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους συνθέτουν και φέτος το περιεχόμενο της εκπομπής.

Ραντεβού στις 16:00 με τη Νάνσυ και τον Θανάση, στον χαρακτηριστικό μπλε καναπέ του «Στούντιο 4», διότι τα απογεύματα είναι πιο όμορφα όταν χαλαρώνεις με φίλους.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάσης Αναγνωστόπουλος - Στούντιο 4

Το αντίο των παρουσιαστών στο τέλος της σεζόν

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έκαναν για άλλη μια σεζόν την κοινή τους εκπομπή με το ''Στούντιο 4'' στην ΕΡΤ. Το τηλεοπτικό αυτό ζευγάρι έχει δοκιμαστεί μαζί εδώ και χρόνια και την Παρασκευή 8/7 έριξαν αυλαία για τη σεζόν.

Με δάκρια στα μάτια, αν και μας έχουν συνηθίσει και οι δύο σε πιο χιουμοριστικές στιγμές, αποχαιρέτησαν το κοινό, που τόσο πολύ τους στήριξε αλλά και όλους τους συνεργάτες τους, που βοήθησαν να βγει στον αέρα το τελικό αποτέλεσμα κάθε εκπομπής. Μάλιστα, δε δίστασαν να σπάσουν τη σιωπή για το μέλλον τους, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.

«Πάνω απ’ όλα πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από την πρώτη μέρα με τα μηνύματα και την υποστήριξη σας μας βοηθήσατε τόσο πολύ και μας κάνατε να αισθανθούμε τόσο ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Αυτή η σύνδεση που είχαμε φέτος ήταν μοναδική. Το λέω και το κρατάω μέσα στην καρδιά μου, σας ευχαριστώ και δεν έχω λόγια. Θέλω να πω και ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή παραγωγής, Γιώργο Ζαμπέτογλου».

«Τέλειωσες με τα ευχαριστώ; Λοιπόν, η Νάνσυ τα είπε σε γενικές γραμμές όλα τα ευχαριστώ και με έβγαλε από την δύσκολη θέση γιατί μπορεί να λέω ότι δεν συγκινούμαι αλλά δεν είμαι και από πέτρα. Οπότε βάζω τη Νάνσυ να συγκινείται για να μπορώ μετά να τα λέω ψύχραιμα! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μεγαλώνοντας νιώθεις ότι τα πολύ ωραία πράγματα τα έχεις αφήσω πίσω σου.

Τις μεγάλες ευκαιρίες, τις ευχάριστες στιγμές, τα πολύ δυνατά πράγματα. Όμως όχι! Φέτος ήταν μια από τις ωραιότερες χρονιές στη ζωή μου ειλικρινά» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Σας ευχαριστώ όλους, έναν προς έναν, από την διοίκηση που μας επιστευτήκατε και μας δώσατε αυτή την ελευθερία και το βήμα να κάνουμε πράγματα μέχρι όλα τα παιδιά που δουλεύουν εδώ. Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να κάνετε μπάνια, να γλεντήσετε, να μαυρίσετε και εμείς θα δώσουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη».