Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το Mega Σαββατοκύριακο - Η ομάδα και η ημέρα πρεμιέρας για την εκπομπή

Το επίσημο trailer

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το Mega Σαββατοκύριακο - Η ομάδα και η ημέρα πρεμιέρας για την εκπομπή

Το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει και έτσι το μεγάλο κανάλι ετοιμάζεται να κάνει έναρξη της νέας σεζόν κρατώντας τα δυνατά του χαρτιά και κάνοντας παράλληλα κάποιες προσθήκες νέων projects.

Το Mega Σαββατοκύριακο επιστρέφει και επίσημα, από το Σάββατο 28/8 με παρουσιαστές τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα. Από πολύ νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα στις 5 οι δύο δημοσιογράφοι θα φροντίζουν για την ενημέρωση του κοινού, οι οποίοι γνωρίζουν καλά αυτή τη ζώνη και από ότι φαίνεται το κανάλι τους εμπιστεύεται παρά την πτώση, που σημείωσαν το καλοκαίρι.

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα για το Mega Σαββατοκύριακο

Το συγκινητικό αντίο των παρουσιαστών για το καλοκαίρι

Το πρωί της Κυριακής οι τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού παρακολούθησαν άλλη μια αυλαία, με την εκπομπή ''Mega Σαββατοκύριακο'' να ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν, δίνοντας ωστόσο ραντεβού και για την επόμενη χρονιά, από τέλη Αυγούστου και μετά.

Να σημειώσουμε εδώ, πως οι παρουσιαστές Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα έβγαιναν στον αέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή, με την ανάλυση των θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε αλλά και την ατζέντα των σημαντικότερων ειδήσεων. Τους τελευταίους μήνες όμως τα νούμερα δεν ήταν τα ιδανικά και έτσι βάζουν πλώρη για καλύτερη αρχή από του χρόνου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας φέρατε στην πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

«Είναι πολύ σημαντικό να σου ανοίγει κανείς την πόρτα του σπιτιού του και εσείς το κάνατε αυτό για εμάς. Να ξέρετε μας συγκινεί πολύ», δήλωσε η Στέλλα Γκαντώνα.